Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Jen si dovolím k tomu Maserati. Náhodou jsem to zjišťoval, protože tahle řada se mi velmi líbí a koutkem mysli jsem o ní přemýšlel. Tedy: spolehlivost byla podle mých informací problém u 3200 GT, druhý (IMHO větší) problém byla absence ESP společně s velmi kousavými jízdními vlastnostmi. Naopak motor by se mi líbil, V8 turbo vlastní konstrukce Maserati
4200 GT je už dítě spojení s Ferrari, má obyčejná zadní světla místo krásných "bumerangů", motor Ferrari (s úpravami, např. jinou klikovou hřídelí). Spolehlivost a kvalita šla výrazně nahoru, do výbavy přibylo ESP (od toho modelového roku kdy ho začali dávat, je na předním blatníku štítek V8). Většina se prodala s Cambiocorsou, ale bylo dost i manuálů. Stavitelné tlumiče Skyhook za příplatek. Totéž dvousedadlový Spyder (ano, Maserati to píše s "y", zatímco třeba Alfa nebo Fiat s "i", tedy Spider. Netuším proč.).
Ale daleko nejlepší byla poslední verze GranSport - lepší podvozek, aerodynamika, Skyhook s jiným naladěním (a myslím ve standardu), bohužel jen s Cambiocorsou, která ale prošla výrazným naladěním softwaru a byla tudíž lepší než ve starších modelech.
4200 GT je už dítě spojení s Ferrari, má obyčejná zadní světla místo krásných "bumerangů", motor Ferrari (s úpravami, např. jinou klikovou hřídelí). Spolehlivost a kvalita šla výrazně nahoru, do výbavy přibylo ESP (od toho modelového roku kdy ho začali dávat, je na předním blatníku štítek V8). Většina se prodala s Cambiocorsou, ale bylo dost i manuálů. Stavitelné tlumiče Skyhook za příplatek. Totéž dvousedadlový Spyder (ano, Maserati to píše s "y", zatímco třeba Alfa nebo Fiat s "i", tedy Spider. Netuším proč.).
Ale daleko nejlepší byla poslední verze GranSport - lepší podvozek, aerodynamika, Skyhook s jiným naladěním (a myslím ve standardu), bohužel jen s Cambiocorsou, která ale prošla výrazným naladěním softwaru a byla tudíž lepší než ve starších modelech.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
http://www.auto-plus.cz/Car/355679
sice čtyřkolka, ale pro někoho to může být podmínka... na fotkách vypadá docela pěkně
sice čtyřkolka, ale pro někoho to může být podmínka... na fotkách vypadá docela pěkně
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
fuj, manuál...
každej nechce 911 s automatem
-
- Adept autoškoly
uz jenom to jak je to posprejovany do stribrna je hezke. jeste par samolepek, misto blinkru celovku od vietkongu a muze se jet na sraz
jj ten zamaskovanej práh je vtipnej... a ještě to určitě dostalo ránu na kolo, takže když to projede louží, tak to může dělat klidně 4 stopy IMHO to bude stejně nafinťená totálka jako jistá červená Z4M po odepsání pojišťovnou To fakt není zajímavá nabídka
krasny auto a bila slusi uplne moc Pruhy bych ale ozelel a ty sedacky uz jsou vylozene moc, zvlast kdyz s tim neni sladeny zbytek interieru
Cas ozivit toto tematko
Narazil jsem na tohoto Caymana S z roku 2006 s 37 tkm, udavanym "perfektnim" stavem a cenou 750 000 Kc. Je to i na "padavku" jmenem Cayman dost nizka cena, ale auto na prvni pohled vypada dobre, jen to cerne kridlo je mimo originalni stav. Nevidel jsem, nejel jsem s tim, ale zajimava nabidka to je
Vice na: http://www.auto-plus.cz/Car/362115#
Narazil jsem na tohoto Caymana S z roku 2006 s 37 tkm, udavanym "perfektnim" stavem a cenou 750 000 Kc. Je to i na "padavku" jmenem Cayman dost nizka cena, ale auto na prvni pohled vypada dobre, jen to cerne kridlo je mimo originalni stav. Nevidel jsem, nejel jsem s tim, ale zajimava nabidka to je
Vice na: http://www.auto-plus.cz/Car/362115#
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n