Onboard videa
Re: Onboard videa
jo, prednost zprava jak psal Zajda na jedne z predchozich stranek a vim ze to tak rikali i kdysi v autoskole. Za sebe to ale taky beru spis jako prednost protijedoucich vozidel kdy proste pri odbocovani krizim cestu protijedoucimu Vysledek je stejnej
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
https://youtu.be/MgNuAuxBkMk?t=506
sice to není onboard z auta, ale vždy mi vrtalo hlavou jak někdo může skončit pod tramvají. Tady paní málem přišla o nohu
sice to není onboard z auta, ale vždy mi vrtalo hlavou jak někdo může skončit pod tramvají. Tady paní málem přišla o nohu
Přesně takový dojem mám taky. Problému by se dalo často vyhnout, ale pak by nebyl záběr a chechtáky z youtube. Tak všechno schválně hrotí.spooon píše:mě přijde že tak 90% podobných auto-kameristů konflikty vyvolává, a i někdy se to posere, jako na videu. Protože plno jejich incidentů normální řidič vidí dávno dopředu a přispůsobí se. A ano, pak třeba řekne že to je kretén a neměl přednost, ale lepší než prudce brzdit/narážet/vyhejbat se.
Rychlost zabíjí!
chechtaky z youtube nejsou tak jako tak pro ty cesky trapaky ale jo, je z toho videt, jak naschval neuhnou a neudelaj prostor kdyz by mohli, jen aby bylo video
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ne všichnimattonecz píše:chechtaky z youtube nejsou tak jako tak pro ty cesky trapaky ale jo, je z toho videt, jak naschval neuhnou a neudelaj prostor kdyz by mohli, jen aby bylo video
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Pokračujeme v lovu zážitků, tentokrát to byla jízda v závodně upravené buggy na kartcross.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Už jsem dlouho nezažil přetahovanou u zúžení s kokotem, co nezná ZIP, ale evidentně se ještě pořád tu a tam poštěstí. Hlavně, že mě po skončení zúžení musel předjet a pustit ostřikovače
Rychlost zabíjí!
- Lachende Bestien
- Letec
Nějak nechápu, jak se mohlo zatvrzelému nepouštěči ve zúžení udělat teplo u šulínka puštěním ostřikovačů na jiné auto. U kokůtků, kteří se takto "realizují" vůči chodcům či cykloušům je to "pochopitelné", ale tady ne.
Tak občas se někdo najde.
Já zase nedávno čuměl, jak nám tady krásně v Liberci nefunguje zip. Před tunelem je to svedeno do jednoho pruhu a když to tam bylo chvíli, tak většinu řidičů nenapadlo nic lepšího, než se nacpat do jednoho pruhu (samozřejmě toho, který pak pokračuje). Co z toho, že to je zrovna v zatáčce, je tam blbě vidět a druhý pruh je až k spojení pruhů volný...teď mi už přijde, že to celkem funguje. Samozřejmě až na tak 10-20% řidičů, kteří se zařazují průběžně, místo aby se řadili až na konci.
Já zase nedávno čuměl, jak nám tady krásně v Liberci nefunguje zip. Před tunelem je to svedeno do jednoho pruhu a když to tam bylo chvíli, tak většinu řidičů nenapadlo nic lepšího, než se nacpat do jednoho pruhu (samozřejmě toho, který pak pokračuje). Co z toho, že to je zrovna v zatáčce, je tam blbě vidět a druhý pruh je až k spojení pruhů volný...teď mi už přijde, že to celkem funguje. Samozřejmě až na tak 10-20% řidičů, kteří se zařazují průběžně, místo aby se řadili až na konci.
Včera jsem předjel pitomce v Mazdě 6AE, následně jsem zpomalil kvůli policajtům. A on se přede mě nacpal a pak jel v omezení naschvál v levém pruhu. Co s ním?