Auto reklamy - vice i mene povedene kousky
Re: Auto reklamy - vice i mene povedene kousky
jojo, to je ončo ale tenkrát mi to přišlo vtipnější, no
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
kdyz jsem tak dnes videl tu reklamu na Aventador, jak se projizdi po plani a vyhybajici se jakymsi nesmyslum, tak jsem si vzpomnel na jednu starsi reklamu od merglu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pěkné, pěkné hned bych ho bral, 350 v manuálu a jak by mi bylo
Když koukám na ty dvě reklamy (Lambo a Mercedes), zdá se mi, že tu někdo opisoval Jen ta od Mercedesu dává smysl, protože to je cesta za sluncem u roadsteru, ale u Lamba je to taková show pro nic... To je jak z nějakýho fantasy filmu.
nechápu, jak jsem někdy mohl chtít nějaké jiné auto a moc povedená reklama, krásaacer.t píše:Dá se phone number collecting set objednat i do jiného auta ?
presne me myslenkyReese píše:Když koukám na ty dvě reklamy (Lambo a Mercedes), zdá se mi, že tu někdo opisoval
Autoforum.cz
Par dni jsem vahal, jestli se o toto otreme v nejakem clanku, ale nakonec to zminim zde. Reklama na Dodge Charger (nebo Dodge obecne), ktera se vzpouzi eliminaci lidskeho faktoru v ovladani aut Myslenkou se mi to samozrejme zamlouva, ostatne ani realizace neni spatna, jen to je bohuzel prilis pozde a prilis mnoho marketingu. Auta uz jsou takova davno a Chrysler/Dodge dnes rozhodne realne nejde proti proudu...
Pripomina mi to take "ohnostroj nesvepravnosti" v automobilove reklame posledni doby, viz treba reklamu na Passat CC se vsemi nesmysly vc. automatickeho zataceni podle car na silnici. Zejmena pointa - zaver ukazujici, ze clovek, ktery se sam nevejde ani mezi lidi na chodniku, muze s timto autem bezpecne jezdit - se mi opravdu zajida. Ale to uz je jiny pribeh, dnes Dodge a hra na opacnou strunu
Pripomina mi to take "ohnostroj nesvepravnosti" v automobilove reklame posledni doby, viz treba reklamu na Passat CC se vsemi nesmysly vc. automatickeho zataceni podle car na silnici. Zejmena pointa - zaver ukazujici, ze clovek, ktery se sam nevejde ani mezi lidi na chodniku, muze s timto autem bezpecne jezdit - se mi opravdu zajida. Ale to uz je jiny pribeh, dnes Dodge a hra na opacnou strunu
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
V Brazilii jsou veseli V navaznosti na drivejsi reklamu na Tiidu (http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 280#p14115) stvorili podobne (spise jeste vice ) lascivni klipek podporujici prednosti MPV Livina
Co na tom, ze prvni a druha cast reklamy moc nenavazuji Kdyby nekdo hovoril portugalsky a vedel, o cem se tam zpiva, necht se prosim prida do diskuse
Co na tom, ze prvni a druha cast reklamy moc nenavazuji Kdyby nekdo hovoril portugalsky a vedel, o cem se tam zpiva, necht se prosim prida do diskuse
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n