BMW Divize
Re: BMW Divize
Tu neznám ale tipuju to nějakou narážku že na to nemám. Zatím nemám ale časem mít budu, ale chtít nebudu
Pokud vyjde zítřejší pohovor tak si budu brousit zuby na něco s 2.0TSI 300
Pokud vyjde zítřejší pohovor tak si budu brousit zuby na něco s 2.0TSI 300
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
já potlávám skoro denně M6GC a co bych na tom vypíchnul je, že je to v šedé barvě vcelku nenápadné auto. v kontextu současné produkce bmw je to pěkné auto.
Pravda vyděsí
Mému woku se taky poněkud "hranatější" tvary nových bmw líbí. Ale nechápu to neustálé nafukování a zvětšování aut. A už vůbec mi hlava nebere skoro všude povinnou AT.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Budu pouštět svou MT F80. Nechceš konečně pořádné auto? Odpočet, 2 roky záruka, předplacený servis na další 3 roky, nová spojka, setrvák, převodovka...pavproch píše:Mému woku se taky poněkud "hranatější" tvary nových bmw líbí. Ale nechápu to neustálé nafukování a zvětšování aut. A už vůbec mi hlava nebere skoro všude povinnou AT.
Nevíš, co je dobré...
spojka, setrvák, převodovka.. tvl cos s tím dělal?
Nic, vychytávalo se tam nějaké konkrétní chování při velmi specifických podmínkách a Německo postupně nařizovalo tohle všechno povyměňovat v rámci prodloužené záruky. Takže auto je jak nové...
husty. A já myslel, že to podtrhlo kvalitu bmw, že se rozsypala převodovka
Ad řidičBOB: Tak to je sakra dlouhá cekacka. Jsem rád, že mě ve Volvu nakonec ukecali, mimo jiné s argumentem, že mi tu X7 určitě nedodaji tak brzo. Loni na podzim mi ji totiž prodejce sliboval na letošní jaro, což jak čtu, byla čirá utopie....
AD vasco: volbu X5 asi chápu, nemáš zkušenost se sedmimistnou verzi? Zatím jsem neměl tu čest a také jsem ji loni zvažoval, ale nikde nebyli schopni zajistit ji na vyzkoušení v sedmimistne verzi... Můžu ještě dotaz, co ti nabízeli za slevu na X7?
AD vasco: volbu X5 asi chápu, nemáš zkušenost se sedmimistnou verzi? Zatím jsem neměl tu čest a také jsem ji loni zvažoval, ale nikde nebyli schopni zajistit ji na vyzkoušení v sedmimistne verzi... Můžu ještě dotaz, co ti nabízeli za slevu na X7?
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW