Suzuki obecně
Re: Suzuki obecně
Boční už tam byl origo, jen když jsem teď poptával u suzuki, tak v čr ho nevedou. Ale bez něj bych to nebral, bych si ho aspoň nechal někde udělat . Jinak kombinace miaty a sporta na daily můžu doporučit, baví mě už třetím rokem. Je to jak píšeš, výkon tě baví na výjezdu, ale lehkost všude. A v zimě to hází prdelí na povel.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ja ho mám zatiaľ len 3 mesiace, ročník 2015, 47500km pri kúpe, zatiaľ som najazdil okolo 5000km. Po kúpe pískali brzdy - vyriešené prečistením a ešte som dával robiť geometriu pretože tie obrovské disky... Uvítal by som keby tam dávali 16tky z výroby, ale už som si trochu zvykol, treba byť opatrný Inak som spokojný, má to pre mňa ideálny výkon - zrýchľuje to svižne ale nie zas tak aby som sa bál o vodičák pri každej príležitosti. Na okreske je to krásne obratné a baví ma s ním aj taká obyčajná svižná jazda mestom (keď je slušný povrch). Riadenie by znieslo trochu viac odporu ale už som si na to po prechode zo staršieho auta zvykol.jerry píše:Chci se výhledově po nějakém pěkné svišťovi sport 1.6 podívat. Jako auto do města a okolní okresky. Když bude výběr, vzal bych 4-dveřák. Jsem zvyklý po městě vozit příruční tašku za sedadlem řidiče, nakládám i vykládám jí zadními dveřmi. A napiš, jak jsi spokojen? Kolik najeto? Byly nějaké závady?
Toyota GR86 MT
Pěkné Až budu mít po letní sezoně, po něčem se podívám. V Německu jich je na prodej dost. I teď bych si vybral, ale není čas. Hodně šťastných kilometrů
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ahoj. Tiež ma dosť zaujal Swift Sport. Mám rozpočet do 5000€ a v okolí je presne jeden na predaj za danú cenu. https://auto.bazos.sk/inzerat/101597913 ... -SPORT.php Na čo si pri tomto auta dávať pozor? (moje prvé auto)
Takže vybírat mezi roky 2010 až 2014. Ale mně vyskakují i v tomto rozmezí auta s euro 5. Dík za upřesnění, ať nevyberu špatnějarka píše:Velký facelift u Sporta byl po r.2010 (viz to porovnání dole), pak byl ještě jeden v r.2014 (ale to už byl jen přechod na euro 5 - takže start-stop, euro deka a podobný blbosti).
EDIT: Tak jsem se dopátral, že do 2014 euro 5, potom euro 6. Ale závěr stejný, hledat mezi 2010 až 2014.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: jo, přesně jak píšeš, starší verzí si ušetříš starosti s hutnější emisní dekou.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ad Swift Sport 1.6 100kw: V teste tu na AF kritizovali nepadanie otáčok, a to bol ročník 2012, takže facelift v roku 2014 tomu asi nijak viac neuškodil, až na ten štartstop systém. Problém s paladaním otáčok by mali vedieť vyriešiť v každej lepšej firme upravujúcej ECU, nie?
Ako to je a vašimi autami, Jarka, Greg?
Ako to je a vašimi autami, Jarka, Greg?
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Na tohle jsem poleno a podle mých měřítek jsem to nepostřehl (mám 2012). Jediný co jsem si všiml, že to malinko cukalo při vytáčení, ale to se ukázalo že byly svíčky a s novýma to zmizelo.
Ve Sportu 2015 mi přišlo že se to padání otáček chovalo dost nevyzpytatelně, někdy briskně, někdy skoro vůbec.
Měl najeto asi 20k.
Měl najeto asi 20k.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe