Výběrové RZ - kdo má lepší úlovek?
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběrové RZ - kdo má lepší úlovek?
Placenou považuji za protekční, i když to není věcně správné pojmenování. Ale 10 za RZ kdejakej jouda nedá. I když ty opravdu protekční byly i za víc.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak to mám asi z doslechu jiný informace. Pod protekční RZ jsem si dycky představoval RZ, který místní samospráva rozdávala svým spřízněným duším, zejména kvůli identifikaci v provozu. Představa, že dojdu na úřad, dám bábě dvacet a ona mi podá XYZ 7777 šla úplně mimo mě. Co je na tom za protekci? Muset vysolit za značku. Jakože tím ukazuju, že mám koule na to podmáznout úředníka?
Ale asi jiný kraj, jiný mrav. Ale pořád si nedokážu představit Janouška, jak bábě na úřadě vysvětluje, že je ročník 68, tak chce mít na RZ 1968 a cpe jí pakl bankovek
Ale asi jiný kraj, jiný mrav. Ale pořád si nedokážu představit Janouška, jak bábě na úřadě vysvětluje, že je ročník 68, tak chce mít na RZ 1968 a cpe jí pakl bankovek
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten vztah nikdy nebyl Janoušek vs. bába úřednice, ale sígr nižší ligi vs. bába úřednice. V Pze se klidně za typ xA xxxx dával i třicetník.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
@řB ref RZ 001 PRAHA - to je ještě pochopitelné, protože to je domácí (CZ) značka, já ale zahlíd (zřejmě SK nebo PL, prostě cizina) RZ: SC PRAHA
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska jsem potkal pašíka GTE s SPZ EL6 - XXXX
včeru jsem tuhle šlápotu potkal, blinkry to nezná, lepí se to jak buzna, třešnička na dortu bylo projetí na červenou a následné otáčení v té samé křižovatce. Od pohledu delegace z východu, která už papíry beztak nemá, takže no stressřidičBOB píše: