Takže záznam spolujezdce a nikde to nenahrávej na žádné úložiště ani streamovací služby, pošli přímo úřadu na datovém nosiči.driver píše:Zakázané nejsou, ale zveřejňování je nepřípustné, někde se to tu řešilo a určitě mají na to metodiku pro používání někde na webu
Taky to mohl točit spolujezdec a né autokamera, disponoval bych záznamem, nespecifikoval bych jakou formou pořízeným. Běžně si spolujezdec točí i jízdu na kole, i v autě atd...
Onboard videa
Re: Onboard videa
Opakuji, musíš dodržet předpisy zákon pro židiče a ochranu osobních údajů.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To je kua pech...
https://www.facebook.com/OTFMHIVATALOS/ ... 180054944/
https://www.facebook.com/OTFMHIVATALOS/ ... 180054944/
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu (možná netradiční) kompilaci z českých silnic a dálnic (Praha, Brno, Hradec Králové), myslím, že by se Vám mohla líbit:
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- GeneHawkins
- Letec
Pro mě je to natolik odpudivé, že to protestně nesleduji, neklikám.
Za mě také tak. Už jen forma mě odradila:-)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To sou vole velký jutuberi a influenceri. Sice na to cumej jen sami mezi sebou, páč je to hrozná nuda, ale sou fakt cool.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jako obecně nebo tě odrazuje ten náhledovej obrázek / popisek?GeneHawkins píše:Pro mě je to natolik odpudivé, že to protestně nesleduji, neklikám.
Forma - náhledovej obrázek nebo popisek?jerry píše:Za mě také tak. Už jen forma mě odradila:-)
To zkus a nekoukáme na to jenom mezi sebou.. A snažím se ty záběry ozvláštnit editem.mattonecz píše:To sou vole velký jutuberi a influenceri. Sice na to cumej jen sami mezi sebou, páč je to hrozná nuda, ale sou fakt cool.
Snažím se tam mít zajímavý záběry - kdy náklaďáku proti mě upadnou kola.. (hned první záběr)
Nebo dodávka zruší 4 zaparkovaný auta (zhruba uprostřed)
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...