BMW Divize
Re: BMW Divize
to snad ne
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
na videu sa mi zdalo, že to auto má širšie zadné pneu ako predné...
Vím, že tady se budu s míněním většiny zde rozcházet, ale jak 1er nesnáším jako auto pro muže (předražený prcek), tak pro lépe situovanou ženu se mi to auto strašně líbí. 116i/116d je podle mého ideální ženské příměstské auto (stylové, malé, bezpečné). Ovšem ne s RWD, tedy pokud dotyčná není dobrá řidička s citem na plynu. Jako FWD by to byl ideál.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
uvidíme, co na to poví vasco
Vascovi tu nejdřív musíme dát odkaz na specifikaci, ve které si přečte, že jeho 120dA je RWD
2.9T RWD
To on ví, když si zoufal, že se nedělá X
Nevím proč ho do toho taháte. Mám 2 kamarádky s 1er a obě to auto milovaly. Ovšem v zimě to jedna komentovala "Příšerné. Hrůza." A druhá si přes zimu bere otcovo Volvo... Jsem důkaz toho, že i průměrný řidič může s RWD v zimě jezdit, ale chce to alespoň elementární cit a nebýt vyděšený z blikání prokluzu/ESP.
Někde jsem četl, že BMW bude dělat FWD, tak jsem myslel, že to dá do 1er... Myslím že vy musíte uznat, že 116i RWD nedává smysl.
Někde jsem četl, že BMW bude dělat FWD, tak jsem myslel, že to dá do 1er... Myslím že vy musíte uznat, že 116i RWD nedává smysl.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak nakonec mám auto pro ženský Mně to tak teda nepřijde, já si koupíl 1er kupé miśto 3er E46 kupé a cítím se v tom podobně. Prostě 3er se moc nafoukla (hlavně kupé) a už to nebylo k tomu, 1er kupé vedle toho ale není žádný mini.
Jináč nová 1er bude zase RWD, FWD možná až ta další. Koncepci přece poznáš už z toho jak to auto vypadá...
Jináč nová 1er bude zase RWD, FWD možná až ta další. Koncepci přece poznáš už z toho jak to auto vypadá...
Neber to osobně:) Kluci ví, že mám k 1er averzi, protože jsem do ní byl nucen jako náhradu za GIV. Naštěstí jsem se ubránil. Mně prostě přišla malá a stísněná a to já nerad. Právě kvůli velikosti to označuju jako pro ženskou. Ale 100 lidí, 100 chutí...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek