Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
s kým že?
honziss: kdeze děláš, že servisaci jezdí Turkem? Od jsem už přijatej na super flek, ale takhle super asi ne
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ma vlastni servisni firmu, servis dela sam, turek je jen jedno z mnoha aut, uz ma objednanyho novyho r-line ctrl+a, holt kazdy sveho stesti strujcem ale jinak to takova veda neni, staci: A) bejt aspon trochu sikovnej, B) opravovat neco co je hodne drahy, C) opravovat neco co neumi opravovat nikdo jinejStepan píše:honziss: kdeze děláš, že servisaci jezdí Turkem? Od jsem už přijatej na super flek, ale takhle super asi ne
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
...a co jsem tak videl po svete, tak prakticky kazdej starsi cech, rekneme 30-35+ je od prirody nadprumerne sikovnej v porovnani se zbytkem zemekoule
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak nic nohonziss píše:...a co jsem tak videl po svete, tak prakticky kazdej starsi cech, rekneme 30-35+ je od prirody nadprumerne sikovnej v porovnani se zbytkem zemekoule
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neboj, to plati i pro slovaky, i pro ty mladsi trebaSnowman000 píše:Tak nic nohonziss píše:...a co jsem tak videl po svete, tak prakticky kazdej starsi cech, rekneme 30-35+ je od prirody nadprumerne sikovnej v porovnani se zbytkem zemekoule
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
OK diky, tak ja som 50:50 tak snad sa na mna nieco nalepilo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy