Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
charger
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od charger »

řidičBOB píše:charger: koukal jsem ale, že už trošku přibrzdili - na autě nejsou žádná výstražná světla červené barvy a strážník dokonce ani nevypadal, jako voják z Pouštní bouře :D
No já když je viděl projíždět nedávno Pardubicema, tak stále byli v maskáčích. Ale Řehoře už trochu klepli přes prsty no. Stejně si však stále dělá co se mu zachce.
Ain´t nobody got time for that
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

charger: kde není žalobce, není taky soudce... A on má nad sebou docela slušnou ochrannou ruku v podobě starostky...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Bobe, toto se Ti jeste natocit nepodarilo ;)

Vskutku stylovy parking v ruskem stylu :) Starsi, ale dobre...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

To je dobrý, ale úmysl to asi nebyl ;)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Podobně za mnou loni v zimě parkovala Fábie na D1...
Ono to ABS v těch autech asi úplně zbytečné není...
2.9T RWD
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Hondaman: ABS proč ne, však ať si ho koupí kdo si myslí, že mu pomůže. Ale jako povinná výbava je to zas jen další eurobezpečnostní výmysl. Problém dnešních aut je, že je v nich všechno povinný a ztrácí se v nich jakákoli pestrost a schopnost vycházet vstříc různým požadavkům různých lidí.
Aštar Šeran
Řidič začátečník

Příspěvek od Aštar Šeran »

Absence ABS a plus? To platí pro naprosté minimum řidičů-fajnšmekrů, pro většinu je jeho součást v povinné výbavě přínosem a nazývat pestrostí to, že by za to majitelé základních verzí opět museli připlácet, mi opravdu jako znak pestrosti nepřijde...
TSI
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

ABS má v zásadě 2 problémy: v takovýhle akci co je na videu se může chovat nevyzpitatelně a poslat auto do bůhví jakýho směru (bez abs stačí zadupnout a nějak se to dotočí), navíc dnešní auta s abs už z výroby většinou nemají dobře vyvážený brzdný účinek předek vs. zadek - takže nelze jednoduše odpojit pojistkou.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Aštar Šeran: A myslíš, že se v té základní výbavě bere díky povinné přítomnosti zadarmo? Ne, takhle si za něj akorát připlácí i ti co ho nechtějí a to se mi jako plus opravdu nezdá. Jakákoli podobná obecná povinnost je nesmysl, ale to už je o vidění světa. Buď věříš tomu, že nejlíp má každý vědět, co je pro něj dobré a pokud to neví, musíš mu to vysvětlit (můj případ) nebo si myslíš, že to víš nejlíp ty a ostatním to prostě nařídíš a máš to vyřešený (tvůj a nejen tvůj případ, tohle dnes vládne světu). No offence, ale tohle je mi strašně protivný.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

jarka píše:ABS má v zásadě 2 problémy: v takovýhle akci co je na videu se může chovat nevyzpitatelně
Mám obavu, že v té akci z videa vůbec nešlo o úmysl, ale pouze o smyk z důvodu zadupnutí brzd. Pokud by auto ABS mělo, i při plných brzdách by pokračovalo v přímém směru a zastavilo.
Reese: také mi vadí přikazování. V případě ABS pro něj mám ale pochopení. Myslím že na vodě nebo ledu je přínosem pro "všechny". Viz toto video, nebo mnou viděná roztočená Fábie na D1...
2.9T RWD
Odpovědět