VZKAZY
Re: VZKAZY
Je rozdíl nosit placky a s Babišem lokajsky hajlovat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to samozřejmě mění situacibojler píše:Vapas podporuje nebo minimálně podporoval otevřeně Babiše, ryba smrdí od hlavy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Každej si svůj klid umí zajistit jinak. Perner by mohl vyprávět.
https://reportermagazin.cz/a/iyrrg/svedkove-babisovi
https://reportermagazin.cz/a/iyrrg/svedkove-babisovi
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
PROČ TY TUNELY NA D8 JSOU VĚČNĚ POZAVÍRANÉ!!!!!!!
UŽ Z TOHO MÁM DEPKU!
POKAŽDÉ JEDU A VÍM ŽE BUDOU JEDEN NEBO DRUHÝ ZAVŘENÝ A MODLÍM SE, ABY NEZAVŘELI OBA!!!
Jakmile občas jsou otevřené, tak mám z toho vánoce!
Co to je za stavbu toto!?!?!?!?!
UŽ Z TOHO MÁM DEPKU!
POKAŽDÉ JEDU A VÍM ŽE BUDOU JEDEN NEBO DRUHÝ ZAVŘENÝ A MODLÍM SE, ABY NEZAVŘELI OBA!!!
Jakmile občas jsou otevřené, tak mám z toho vánoce!
Co to je za stavbu toto!?!?!?!?!
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Info z osmý ruky: No protože nejsou lidi, ale u výběrovýho řízení (ať už přímo kvůli dotacím nebo na veřejnou zakázku) se zadává do kdy musí být stavba zahájena. No tak se stavba zahájí, namrdají se kužely, zaparkuje jeden bagr a je zahájeno. Prachy jsou přikleplý, doprava kolabuje, no tak jak to máme v Čechách rádi. Doporučuju zkusit průjezd Třebíčí, to se člověk teprve zasměje.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Ke 3 svátkům defenestrace navrhuji ještě přidat týdenní placené svátky ojebů. Ať tu novodobou kulturní historii udatného českomoravského národa též něčím nezapomenutelným obohatíme.
Člověk se pak trochu míň diví některým zdejším lidem, že si i v takové minizemičce pořizují vrtuloptéry.
Člověk se pak trochu míň diví některým zdejším lidem, že si i v takové minizemičce pořizují vrtuloptéry.
vzdyt je to vsude. Viz rekonstrukce Studentske v Plzni.
Rozkopano behem tydne. melo byt asi za 3 mesice hotovo.
No a ted ze je to slozitejsi a nebude to driv jak na konci roku a samozrejme na stavbe ani noha
Rozkopano behem tydne. melo byt asi za 3 mesice hotovo.
No a ted ze je to slozitejsi a nebude to driv jak na konci roku a samozrejme na stavbe ani noha
Citroen C4 GP
Nechce se mi tomu dávat samostatné vlákno...
Neska v noci (našeho času) to bude přesně 50 let od
Btw, mám pocit, že sem kdysik kdesyk čet JPP, že o pár let později rusové udělali "tajnou" pilotovanou výpravu na Měsíc tež, ale protože na to neměli technologicky, tak pouze jednosměrnou - kosmonauti tam prý zůstali. Snad nějak ve spojitosti s Lunochodem.... Víte o tom někdo něco?
Neska v noci (našeho času) to bude přesně 50 let od
Jaxem fčera čuměl na zprávy v čété, kde o tom mluvili (a neska budou určo zas), tak mi bezesrandy běhal mráz po zádech, jaký "zázrak" to tehdy byl ref technika/technologie/elektronika šedesátých let minulého století.That's one small step for (a) man – one giant leap for mankind
Btw, mám pocit, že sem kdysik kdesyk čet JPP, že o pár let později rusové udělali "tajnou" pilotovanou výpravu na Měsíc tež, ale protože na to neměli technologicky, tak pouze jednosměrnou - kosmonauti tam prý zůstali. Snad nějak ve spojitosti s Lunochodem.... Víte o tom někdo něco?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.