Tak DCC bude, zítra jdu podepsat dodatek KS.Snowman000 píše:Malo by to byt este mozne...uzatrvaraju sa prave kvoty na koniec Septembra (Allspace je v tomto napred kedze sa to vyraba v Mexiku) a predajca by bol blby keby to neskusil.Japa píše:Pánové, prosím o radu. Škoda, že toto vlákno zde nevzniklo dříve, koncem května jsem si objednával VW Allspace, byť v nejvyšší výbavě Highline a s dalšími cypovinkami za 180 tis., tak výhody DCC jsem nějak podcenil. Dříve než oslovím prodejce, myslíte si, že je ještě reálná šance změny kupní smlouvy a DCC tam přidat? Auto se bude vyrábět zřejmě až na podzim.
Výběr motorizace a výbavy Škoda Kodiaq
Re: Výběr motorizace a výbavy Škoda Kodiaq
Panda
BRZ
Allspace
BRZ
Allspace
Vzdycky to jde dokud neni objednavka uzamcena pro vyrobu. Ja menil postupne vybavu, motor, podvozek, kola, extras....jen barva zustala stejna, dealeri to vylozene milujouJapa píše:Tak DCC bude, zítra jdu podepsat dodatek KS.Snowman000 píše:Malo by to byt este mozne...uzatrvaraju sa prave kvoty na koniec Septembra (Allspace je v tomto napred kedze sa to vyraba v Mexiku) a predajca by bol blby keby to neskusil.Japa píše:Pánové, prosím o radu. Škoda, že toto vlákno zde nevzniklo dříve, koncem května jsem si objednával VW Allspace, byť v nejvyšší výbavě Highline a s dalšími cypovinkami za 180 tis., tak výhody DCC jsem nějak podcenil. Dříve než oslovím prodejce, myslíte si, že je ještě reálná šance změny kupní smlouvy a DCC tam přidat? Auto se bude vyrábět zřejmě až na podzim.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Že takové změny milujou jsem už jednou poznal, již druhý den po podepsání KS jsem měnil motor (výsledná cena vyšší) a jako v pohodě, ale prodejce nezapomněl poznamenat, že na takové změně pracují 3 lidé a schvaluje to šéf, takže teď, po dvou měsících jsem očekával všelico.
Panda
BRZ
Allspace
BRZ
Allspace
honziss píše: Vzdycky to jde dokud neni objednavka uzamcena pro vyrobu. Ja menil postupne vybavu, motor, podvozek, kola, extras....jen barva zustala stejna, dealeri to vylozene milujou
myslíš tu tvojí 116d?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Japa: blbost. Přepíší to v systému a jediné kritérium je, že to nesmí být zamčeno pro výrobu, jak psal honziss.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je to otazka jedneho mailu na spravnu osobu na importJapa píše:Že takové změny milujou jsem už jednou poznal, již druhý den po podepsání KS jsem měnil motor (výsledná cena vyšší) a jako v pohodě, ale prodejce nezapomněl poznamenat, že na takové změně pracují 3 lidé a schvaluje to šéf, takže teď, po dvou měsících jsem očekával všelico.
Ale tak viem si predstavit ze to v pripade niektorych poziadaviek (individualna farba za 3000€)moze vytvorit stresy u predajcu a jeho sefa aby im to tam nahodou neostalo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Chtějí 10 % zálohu, tak i kdyby jim to tam zůstalo, ztratní by nebyli.
Panda
BRZ
Allspace
BRZ
Allspace
Myslel jsem Touarega, kde delala zmenu v systemu + novou smlouvu asistentka prodeje. Ale jde to vsude, jen v bmw jsem holt narazil na prodejce amatera..Stepan píše:honziss píše: Vzdycky to jde dokud neni objednavka uzamcena pro vyrobu. Ja menil postupne vybavu, motor, podvozek, kola, extras....jen barva zustala stejna, dealeri to vylozene milujou
myslíš tu tvojí 116d?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k