Ono už se to taky nějakej pátek používá, ale jenom na pracovních strojích a spíš za móřemBrus píše:mluví se o tom už 15-20 let, ale to je tak všecko
Pneu koutek
Re: Pneu koutek
To bych to měl jako žebřiňák foukám 2,3 předek 2,2 zadek, jezdím sám většinou, je to maličko (0,1) přes doporučený hodnoty. Auto O1 RS na 17".
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jak nového, tak i u starého Turka, foukám o něco víc, než je předepsáno...a to z toho důvodu, že když se ochladí, tak mi přímé měření vždycky po ránu pípá jak vzteklé. Po pár kilometrech se to sice srovná, ale sralo mě to furt. V servisu mi řekli, ať to fouknu na víc a bude to v toleranci
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
musim pochvalit Michelin Primacy 4. Po zkusenosti s 3 sem cekal, ze to bude dobry, ale prekvapilo me jak to auto sedi v zatackach. Asi to bude dany tim, ze ty 3 byly ke konci uz fakt moc sjety. Ted to je uplne jina liga. I na mokru krasa.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já teď hobluju Continental SportContact 5 SUV a dobrý. Jen teda už na začátku neměly nejvíce vzorku a při vyšších teplotách krásně zpívají.
2.9T RWD
Tak nějak podobně....pavproch píše:2,4 až 2,5 předek (225/40 R18 resp 225/35 R19) a 2,7 až 2,8 zadek (255/35 R18 resp 255/30R19) - za studena
245/45R18 je předepsáno na 2.3 a eco 2.7
Tak to foukam na 2.5..... a pohoda
Ale po delší jízdě za tepla jsem se ani nedíval na kolik se to zvedne...budu muset mrknout
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ty Vredesteiny jsem měl a byly to fajn gumy a za ty peníze. Bočnice teda poměrně tvrdá, ale lepší než nějaký žvějkačky.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
test mi prichazi dost vhod. na cupre odesla dalsi sada Michelin PS4 a uz ty gumy nechci. ke konci zivotnosti jsou pekelne hlucne. ve srovnani s Dunlopama, co mam na Golfu, mi na mokru neprijdou tak excelentni, jak se o nich mluvi.
otazkou je, ktere ty GY vzit, ale protoze je family car, asi jen F1A5
otazkou je, ktere ty GY vzit, ale protoze je family car, asi jen F1A5
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak letní 245/45R18 MICHELIN PRIMACY 3 dosluhují tak řeším co místo toho....
Jaké máte zkušenosti s:
GOODYEAR EAGLE F1 (ASYMMETRIC) 5
MICHELIN PILOT SPORT 4
CONTINENTAL PREMIUMCONTACT 6
Tyhle tři se mě tak nějak líbí nejvíc.... Je to na Insignii 2.0T 4x4 a svižnější ježdění. Hlavně aby byli tiché a dobře drželi za sucha i mokra.... kratší životnost neřeším, ta je u gum co drží na silnici jasná..... hlavně ne žádné ECO co kloužou v každé zatáčce
Jaké máte zkušenosti s:
GOODYEAR EAGLE F1 (ASYMMETRIC) 5
MICHELIN PILOT SPORT 4
CONTINENTAL PREMIUMCONTACT 6
Tyhle tři se mě tak nějak líbí nejvíc.... Je to na Insignii 2.0T 4x4 a svižnější ježdění. Hlavně aby byli tiché a dobře drželi za sucha i mokra.... kratší životnost neřeším, ta je u gum co drží na silnici jasná..... hlavně ne žádné ECO co kloužou v každé zatáčce
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA