Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
Zdravím pánové, chci se zeptat. Předpokládám, že každá navigace se musí/může nějak aktualizovat. Můžu si tu aktualizaci udělat sám nebo musím do servisu?
Typ vozu/navigace?
Některé MB měly navigace Garmin, tam aktualizovat nelze, třeba koupit nové podklady na SD kartě.
Některé MB měly navigace Garmin, tam aktualizovat nelze, třeba koupit nové podklady na SD kartě.
-
- Spolujezdec
Za mě je Mercedes a vždycky bude nejvíc TOP, hlavně starý dodávky
ahoj leonidas
Jedná se o Éčko, W213. Chystám se po Evropě a nechtěl bych být nemile překvapen Protože ta současná verze navigace mi ukazuje i benzinky, které jsou už pár let zrušené.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A proč po Evropě nepoužíváš Waze nebo Google maps??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já prostě nepochopím, jak dneska ještě někdo může jezdit podle vestavěné navigace, která navíc nemá ani info o aktuálním provozu. Navíc W213 už určitě umí Carplay i AA, takže proč se obtěžovat nějakou aktualizací?
..... si dovolím mírný offtopíč
EDIT: Ukázka mé nelásky k navigacím: právě se chystám s m4Zlikem objevovat (pro mne nové = nepoznané cesty a cestičky) a tak sem si vytisknul kus mapy s sebou i dyž m4Zlik navigaci má....
Takle je to správně, dyž už nevím kudykam, papírová mapa to jistí.janjan píše:Já prostě nepochopím, jak někdo může jezdit podle navigace
EDIT: Ukázka mé nelásky k navigacím: právě se chystám s m4Zlikem objevovat (pro mne nové = nepoznané cesty a cestičky) a tak sem si vytisknul kus mapy s sebou i dyž m4Zlik navigaci má....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jestli to není autoatlas ČSSR z roku 89, tak to bude možná lepší nápad, jak ta navigace
papierova mapa je fajn
kym nedojdes do mesta
kym nedojdes do mesta