Škoda Auto obecně
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Auto obecně
minimálně je to v těch válečných barvách hezké auto...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A proč ne? V D je hodnocena jako značka, která nabízí nejvíc za vložený peníz tzv. Preis/Leistung. Asi tak vybírali i poldové v GB. A já to tak také cítím a z toho pohledu jsem s O3 RS spokojen.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já v tom také problém nevidím. Škodovka mne nijak neuráží.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi už se to ví, nebo už je to venku, ale dneska poFL Superby na Fkových značkách, tak
-zadní blinkry nabíhající LED pásek. Hezká blbůstka
-přední světla přehnaně vykouslý směrem dolů, něco jako Scala, no to je humáč.
A ještě dodatek v reakci na tohle: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/aut ... nova-auta/
Ne, že zákazníky neoslovují inovace. Zákazníky inovace přímo odrazují. Kolega má 1.4TSI na CNG v ovci. Moc se mu to líbí, koně mu až tak nechybí, je klidnej řidič a nežere to nic. Už má najeto nesmysl, tak se byl podívat na 1.5TSI na CNG. A říkal, že naprostej otřes, v porovnání s tou "jeho" je šlápnutí na plyn jak šlápnutí do hovna, netáhne to a snad i víc žere. Netipoval by tomu ani stejnej výkon, natož 15kw navíc. Tak poděkoval a hodlá drandit tím co má, dokud se mu to nerozpadne pod rukama.
-zadní blinkry nabíhající LED pásek. Hezká blbůstka
-přední světla přehnaně vykouslý směrem dolů, něco jako Scala, no to je humáč.
A ještě dodatek v reakci na tohle: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/aut ... nova-auta/
Ne, že zákazníky neoslovují inovace. Zákazníky inovace přímo odrazují. Kolega má 1.4TSI na CNG v ovci. Moc se mu to líbí, koně mu až tak nechybí, je klidnej řidič a nežere to nic. Už má najeto nesmysl, tak se byl podívat na 1.5TSI na CNG. A říkal, že naprostej otřes, v porovnání s tou "jeho" je šlápnutí na plyn jak šlápnutí do hovna, netáhne to a snad i víc žere. Netipoval by tomu ani stejnej výkon, natož 15kw navíc. Tak poděkoval a hodlá drandit tím co má, dokud se mu to nerozpadne pod rukama.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A to este nevie ze by dostal len 9l nadrz na benzin
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že hlídání mrtvého úhlu konečně v normálním provedení a ne ty pidi ikonky v zrcátku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ten zadek je výrazně hezčí
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Že dali do Supa koženě obšité rukojeti dveří..... a z Pašíka je teď po FL sundali, to je komické
Arteon je neměl nikdy, taková maličkost, ale mě to hned praštilo do očí.
Arteon je neměl nikdy, taková maličkost, ale mě to hned praštilo do očí.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Tyhle drobnosti mne taky vždy praští do očí. A jak pravil klasik: přitom taková blbost
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Fabia R5 je v prodeji.
Baby WRC!
Už jich prodali téměř 300ks a asi nebude nic skladem ale dá se vybavit na přání dle požadavků.
Hlavně může na silnici, 1.6T 280koní 420Nm 4x4 sekvenční pětikvalt a 0-100 cca 3sec. 180.000€ základní verze s TP pro RZ a splňuje všechny podmínky pro ofiko závody R5.
Spotřeba v závodech 60L/100km ale je tam Drive Mode pro civilní jízdu kde je spotřeba nižší.
Výroba a foto konstrukce
Baby WRC!
Už jich prodali téměř 300ks a asi nebude nic skladem ale dá se vybavit na přání dle požadavků.
Hlavně může na silnici, 1.6T 280koní 420Nm 4x4 sekvenční pětikvalt a 0-100 cca 3sec. 180.000€ základní verze s TP pro RZ a splňuje všechny podmínky pro ofiko závody R5.
Spotřeba v závodech 60L/100km ale je tam Drive Mode pro civilní jízdu kde je spotřeba nižší.
Výroba a foto konstrukce
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)