BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Rikin
Řidič začátečník

Re: BMW Divize

Příspěvek od Rikin »

Kdyz uz tu je probirana ta hydraulika/elektrika, nevite nekdo prosim jak to bylo u predchozi generace Z4 a u E46? E46 meli hydrauliku vsechny pokud vim? Ale Z4 uz to meli podelane nektere. A co M3 E46, pripadne Z4M, co brat - plati cim novejsi, tim lepsi?

Predem diky.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Rikin píše:Kdyz uz tu je probirana ta hydraulika/elektrika, nevite nekdo prosim jak to bylo u predchozi generace Z4 a u E46? E46 meli hydrauliku vsechny pokud vim? Ale Z4 uz to meli podelane nektere. A co M3 E46, pripadne Z4M, co brat - plati cim novejsi, tim lepsi?

Predem diky.
Hledat se mi to nechce, ale všechno je tady:

http://bmwfans.info/parts/catalog/
RWD
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Rikin: 3er E46 a Z4 E85 mely vzdy hydraulicke posilovace, bez vyjimky, tehdy by elektricky nikoho nenapadl a trvalo jeste radu let, nez jej dostaly i vykonne modely (M3 E9x az loni).

M3 E46 je nejlepsi po FL (2003), ma vychytane mouchy a pokud neni prilis nova, nema zadne zbytecnosti navic. Ono se to projevuje vselijak, od 2004 treba uz ma ovladani steracu, ktere nedovoli pustit je na nejvyssi rychlosti na miste. A to je porad neco, dejte eurofilovi "if" a "then" a z auta vam udela karku pro nsevepravne...

U Z4M jsem si zadne podstatne zmeny behem vyroby nevsiml, ale vyse zminene drobnosti urcite prubezne pribyvaly taktez.

U BMW jinak plati cim starsi tim lepsi, rozhodne v ramci poslednich cca 10 let :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

A trocha show z nemeckych dalnic :) BMW M5 E60 vs F10. Pry zavod, ale myslim, ze se proste potkali a zbytek je uz jen trocha medu namazaneho kolem ust...

http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... km-h-video
Skanz3n
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

pjanda píše:M3 E46 je nejlepsi po FL (2003), ma vychytane mouchy a pokud neni prilis nova, nema zadne zbytecnosti navic. Ono se to projevuje vselijak, od 2004 treba uz ma ovladani steracu, ktere nedovoli pustit je na nejvyssi rychlosti na miste.
Stejně se projevuje moje E46 320d vyrobená 12/2002 ... Jakože zastavím, stírá to pomalu, rozjedu se, stírá to rychle (tedy tak jak je nastaveno).
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Arnie: Zajimave, to asi pridavali jak jim co prislo pod ruku plotu. 330i 2002 to jeste nemela, pak M3 2003 take ne, ale M3 2004 uz ano.
Skanz3n
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

To samé dělá už moje stará E36 z 1997, když zrychlím tak to začne stírat rychleji.
edit: možná se ale jen po rozjezdu vzpamatuje alternátor/baterie :-)
Power is nothing without control
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

pjanda píše:A trocha show z nemeckych dalnic :) BMW M5 E60 vs F10. Pry zavod, ale myslim, ze se proste potkali a zbytek je uz jen trocha medu namazaneho kolem ust...

http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... km-h-video
He he, pokud to není kachna, tak si dovedu představit jak kysele se tvářil pak ten v F10 :D
Power is nothing without control
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

ExFun píše:Vážení, mě se ale F10 líbí čímdál víc. Na zadní světla jsem si už i zvykl a zbytek je prostě náderný. Fakt krásné auto, kam se hrabe A6 nebo E-klassa :x
to jo, je moc hezká :ymhug:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Včera stříbrná 130i s brněnskou značkou kolem Opavy, nebyl to někdo odsud?
Odpovědět