Onboard videa
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Onboard videa
A teď si hezky živě představujme, jak individua s podobně atrofovanou rozlišovací schopností mysli vesele řídí 1,5tunové toxické osobní plechovky.
Na druhou stranu nemáme dostatek informací; třeba se jednalo o skupinku hluchých a poloslepých jedinců se střední mentální retardací.
Na druhou stranu nemáme dostatek informací; třeba se jednalo o skupinku hluchých a poloslepých jedinců se střední mentální retardací.
Obvykle se chodí na pravidelné kontroly k jednomu doktorovi a dá se s ním domluvit, že bude i u porodu. Je obeznámený se zdravotním stavem rodičky, dítěte i průběhem těhotenství. Jet tedy do jiné porodnice, je to poslední, co by člověk chtěl.honziss píše:No jasne a manzel - ridic nastrelenej endorfinem a adrenalinem az po usi je ten nejvhodnejsi ji tam dovezt Odvoz RZ do jiny porodnice sice bude mene komfortni, ale rozhodne bezpecnejsi.řidičBOB píše:Není. RZ tě vezme do porodnice, kam oni chtějí a ne, kam chceš ty Ze stejného důvodu jsem to dělal stejně. Video je podobně výživné
Samozřejmě se bavíme o stavu, kdy je potřeba rodičku dopravit do porodnice a nikoliv o stav, který by ohrožoval život její nebo život dítěte.
Rychlost zabíjí!
Ja to znam, mam dite, zazil jsem to. A bezesporu, jsou situace kdy je lepsi skocit do auta a jet (noc, snih, odlehla lokace, atd..). Ale probijet se hlava nehlava prahou ve spicce s rodickou v posledni fazi je blbost a je lepsi zavolat RZ a domluvit se na miste.aikoN píše:Obvykle se chodí na pravidelné kontroly k jednomu doktorovi a dá se s ním domluvit, že bude i u porodu. Je obeznámený se zdravotním stavem rodičky, dítěte i průběhem těhotenství. Jet tedy do jiné porodnice, je to poslední, co by člověk chtěl.honziss píše:No jasne a manzel - ridic nastrelenej endorfinem a adrenalinem az po usi je ten nejvhodnejsi ji tam dovezt Odvoz RZ do jiny porodnice sice bude mene komfortni, ale rozhodne bezpecnejsi.řidičBOB píše:Není. RZ tě vezme do porodnice, kam oni chtějí a ne, kam chceš ty Ze stejného důvodu jsem to dělal stejně. Video je podobně výživné
Samozřejmě se bavíme o stavu, kdy je potřeba rodičku dopravit do porodnice a nikoliv o stav, který by ohrožoval život její nebo život dítěte.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tvl jak moc musi bejt clovek hloupej aby tohle udelal?řidičBOB píše:někdy zůstává prostě rozum stát...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Aikon: a často je to i zaplacené
honziss: v poslední fázi určitě! Samozřejmě je to individuální. My to v poslední fázi neměli, takže na erzetu jsem to neviděl. Na druhou stranu v pátek odpo na D5 se mohlo stát cokoliv a proto jsem to vyhodnotil, že bude lépe využít doprovod. Klaplo to na 1*.
honziss: v poslední fázi určitě! Samozřejmě je to individuální. My to v poslední fázi neměli, takže na erzetu jsem to neviděl. Na druhou stranu v pátek odpo na D5 se mohlo stát cokoliv a proto jsem to vyhodnotil, že bude lépe využít doprovod. Klaplo to na 1*.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já se poseru, v hlavě úplně vymatláno.řidičBOB píše:někdy zůstává prostě rozum stát...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
s bráchancem jeli, ještě před revolucí, na porod v takovým klidu, až tu stodvácu mrdli přes střechu do pole
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jo, to je skoro vždy. A bohužel ani to není 100% záruka, že se na tebe nakonec nevysereřidičBOB píše:Aikon: a často je to i zaplacené
Rychlost zabíjí!