Mercedes W221 S320 LONG - 2007 - Prosím o zkušenosti
-
- Spolujezdec
Re: Mercedes W221 S320 LONG - 2007 - Prosím o zkušenosti
Nechybí mi 150 tisíc, ale nevidím důvod proč mít takto nové auto, když můžu za prodej koupit pracovní a na normální ježdění..
Vidím, že tady většina nemá zkušenosti a opravdu asi se zeptat v tom Mercedes Clubu, protože tady opět chytří češi, jak rádia... Tím nechci nikoho urážet.. Ale dozvěděl jsem se o autě vlastně velké prd a když jsem vyhledal recenzi na internetu od majitele přesně tohoto modelu, tak schvála..
Vidím, že tady většina nemá zkušenosti a opravdu asi se zeptat v tom Mercedes Clubu, protože tady opět chytří češi, jak rádia... Tím nechci nikoho urážet.. Ale dozvěděl jsem se o autě vlastně velké prd a když jsem vyhledal recenzi na internetu od majitele přesně tohoto modelu, tak schvála..
Ja s Skem zadny realny zkusenosti nemam, ale v mem okoli je kluk co si v techto autech libuje, taky mel 10+ let stary Sko a kdyz jsem slysel co obnasi udelat treba blbou geometrii spravne kvuli vzduchovymu podvozku nebo jak se mu furt resetovalo seadlo spolujezdce do vychozi polohy a novy stalo asi 80...fuj, nikdy bych to nechtel. Jestli chces luxusni sedan s jeste relativne prijatelnym servisem, tak A8, ale jinak bych se tyhle kategorii, stari a najezdu radsi uplne vyhnul.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ano, pamatuji si, jak jsem řešil pár banalit na Hondě Legend, což je vůči W221 zcela primitivní a levně servisovatelný stroj. Alternátor a Starter 60 bez dph a a práce, vybíjela se baterka díky dodělanému alarmu, karosářské díly jsem sháněl po celém světě, abych se dostal na zajímavé ceny... Tady jsou navíc dotykové dispeje, bezdrátové pičovinky, klimatizace v každém sedadle, podvozek na vzduchu, kilometry kabelů a sběrnic...
Navíc pokud člověk není cikán, tak ve 20 ve staré S-classe vypadá přinejmenším podezřele.
Navíc pokud člověk není cikán, tak ve 20 ve staré S-classe vypadá přinejmenším podezřele.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co tam určitě bude, bude rez karoserie nebo xenony ready na výměnu. Otázkou jsou měchy a množství elektroniky, která byla v té době v podstatě v plenkách. Všechno to jsou věci řádově v desítkách tisíc korun.
Osobně, pokud nevlastním kolotoče nebo přes léto si nechci pronajmout alespoň labutě, nechal bych si 5ti leté Volvo.
Osobně, pokud nevlastním kolotoče nebo přes léto si nechci pronajmout alespoň labutě, nechal bych si 5ti leté Volvo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není 320 příliš "malá" motorizace na Longa?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud je to v benzínu, tak navíc to bude užraté a jestli se dobře pamatuju, tak to ani nebylo moc spolehlivé....už nevím co, ale něco se tam sralo. A pokud vynechal CDI, tak bych to taky nechtěl. Mě přijde hrozná trapárna, když rozhicovaná Fabka pozávodí něco jako S-classe i v pružném zrychlení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak ty naftové třílitry v S/7/A8 vcelku fungovaly a s omezeným budgetem pro staršího člověka je to z pohledu dynamiky ok.
A pokud V8 stojí o mega více, tak je R6/V6 to vcelku racionální volba.
A pokud V8 stojí o mega více, tak je R6/V6 to vcelku racionální volba.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jistě - také proto jsem volil Turka V6 TSI a ne V8 TDI.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Benzín V6 je povedený motor, spíš bych se bál výměny všech komponentů náprav (ale třeba byly měněny) a hlavně toho Airmaticu. Petr Šebesta z EXCARu z Pejřimova by možná poradil a opravil, nevím.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Já s timhle autem jezdil, ovšem když bylo nové Motor i na longa stačí, je to absolutně tiché, že při vypnutém rádiu, blinkr vyslověně ruší a žere to kolem 12-14. Měchy sou super, otázka jak budou vypadat po 3kilech. Přijde mi to jako poslední pěkné eSko, ale každá ptákovina tam opravdu stojí velkej nesmysl a to jsem zvyklý na cenu prémie. Motoru a možná ani převodovky bych se nebál, ani to nemusí reznout, ale podvozek a elektronika bude riziko.