BMW Divize
Re: BMW Divize
Vážení, mě se ale F10 líbí čímdál víc. Na zadní světla jsem si už i zvykl a zbytek je prostě náderný. Fakt krásné auto, kam se hrabe A6 nebo E-klassa
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Co máš proti zadním světlům? Ty jsou na tom skoro nejlepší Se zbytkem súhlas
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak to vim opet naprosto presne Od MY 2009, tj. cca polovina roku 2008. Ale lisi se to podle verzi. 335i a 335d zustala hydraulika, je mozne, ze pro ctyrvlace prisla elektrika jeste o rok drive, ty az tak nesleduji.tomig píše:Měl bych dotaz týkající se zde probíraného posilovače řízení u E90/91 - neví někdo odkdy je tam elektrický, 2008? Nemůžu to nikde vygooglit, kromě nářků na něj. Teď se mě na to nedávno ptal kamarád, tak sem se trochu styděl že neznám ani pořádně "nepřítele"
"Ta spravna" 330i E90 tedy jedine do 05/2008, pak uz je to hazard s ridicskou vasni
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Vím, že už mluvíme o veteránech ale musím pochválit tlumiče Koni FSD. Na naší E46 330d Touring M-Paket II změnily po instalaci jízdu z utrpení na naprosto přijatelnou, přes drobné hrboly a nedostatky našich silnic se přenáší s plavností nepoznanou, přitom se z auta nestala žádná houpačka. Monroe reflex vydržely na autě cca 30.000 km a byly KO. Ne že bych se pro ně rozhodl ale dostali jsme je od bývalého majitele jako bonus k autu.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Kdyby nekoho zajimal interier nove M5...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... -interieru
Nezda se, ze by mu vtiskli nejaky novy napad, ale to je vlastne dobre Jen by si mohli odpustit ten automat, tento pohled mam mnohem radeji
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... -interieru
Nezda se, ze by mu vtiskli nejaky novy napad, ale to je vlastne dobre Jen by si mohli odpustit ten automat, tento pohled mam mnohem radeji
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jsem se podle obrázku "leknul", že tam bude manuál... ale pak jsem si přečetl text
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
podobnou zkusenost jsem udelal, kdyz jsem je dal e91. vyborna vec.RedBaron píše:Vím, že už mluvíme o veteránech ale musím pochválit tlumiče Koni FSD. Na naší E46 330d Touring M-Paket II změnily po instalaci jízdu z utrpení na naprosto přijatelnou, přes drobné hrboly a nedostatky našich silnic se přenáší s plavností nepoznanou, přitom se z auta nestala žádná houpačka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Radku chybí mi tam jedna ekologická drobnost a sice výroba baterek vs výroba palivové nádrže... tady se můžeme dostat k tomu, že byť tě provozně výjde lépe vyrábění elektřiny a její distribuce, tak je to zas mimo.
no a taky bych chtěl vidět výpočet, co bude stát posílení stávající elektro infrastruktury, páč když si tady na dědině hodíme každý auto do zásuvky, tak vedle ve městě nebude moct půl domácností svítit.
edit: taky jsem se poděsil jakou škaredou řadičku dávají do 5er ale potěšil, že tam bude manuál (virtuálně, reálně mi to je u zadnice).
no a taky bych chtěl vidět výpočet, co bude stát posílení stávající elektro infrastruktury, páč když si tady na dědině hodíme každý auto do zásuvky, tak vedle ve městě nebude moct půl domácností svítit.
edit: taky jsem se poděsil jakou škaredou řadičku dávají do 5er ale potěšil, že tam bude manuál (virtuálně, reálně mi to je u zadnice).
Slow and serious
Díky za info, už si to snad budu pamatovatpjanda píše: Tak to vim opet naprosto presne Od MY 2009, tj. cca polovina roku 2008. Ale lisi se to podle verzi. 335i a 335d zustala hydraulika, je mozne, ze pro ctyrvlace prisla elektrika jeste o rok drive, ty az tak nesleduji.
"Ta spravna" 330i E90 tedy jedine do 05/2008, pak uz je to hazard s ridicskou vasni
Power is nothing without control
hele na druhou stranu u benzinu nemas naklady na distribuci, naklady na rafinaci paliva, ktera je proti mazutove elektrarne slozitejsi a narocnejsi apod. takze toto vyjde +- nastejno. Resit tvou vesnici je nesymsl, resime ucinnost auta. Taky muzeme rici, ze kdyby vsechny domacnosti presly na spalovani mazutu, tak ropovody nestaci. Takze jednoduse receno, ucinnost elektra a benzinu v celkove bilanci je +- stejny. V zadnem pripade tam nejsou nejake zasadni rozdily ani jednim smerem. A o to mi slo. Zda prohraje elektro o 1% o 5% nebo vyhraje o 5% je naprosto irelevantni.KoPP píše:Radku chybí mi tam jedna ekologická drobnost a sice výroba baterek vs výroba palivové nádrže... tady se můžeme dostat k tomu, že byť tě provozně výjde lépe vyrábění elektřiny a její distribuce, tak je to zas mimo.