Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
mě by spíš zajímalo, jestli tyhlety šmeliny provádějí na příkaz centrály nebo jsou to kšefty zaměstnanců jednotlivých poboček
protože třeba když jsem tam prodával auto na zimních i se sjetýma letníma v kufru, tak ve smlouvě o těch letních nebyla ani čárka, ačkoliv sem si na ně vybrečel příplatek.
Edit: a pro zapomenutou navigaci v kastlíku spolujezdce jsem se vracel asi 10 kiláků, jsme se tam o ni div nepoprali
protože třeba když jsem tam prodával auto na zimních i se sjetýma letníma v kufru, tak ve smlouvě o těch letních nebyla ani čárka, ačkoliv sem si na ně vybrečel příplatek.
Edit: a pro zapomenutou navigaci v kastlíku spolujezdce jsem se vracel asi 10 kiláků, jsme se tam o ni div nepoprali
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nějak už mi štvou dětské hádky, které se na forum vplížily, tak jsem se rozhodl přispět z jiného soudku. Byl jsem podívat na oldtimery a uvědomil jsem si, jak se Audi podařilo během posledních cca 40 let vklínit mezi BMW a Mercedes. To klobouk dolů za zhodnocení značky. Ještě v 70.letech Audi neznamenalo takřka nic ani ve srovnání s Alfou či Lancií. To jsou naopak příklady opačné, jak se dá znehodnotit značka. Pro zajímavost vkládám fotky jedné z předválečných dvoutaktních audin a tehdejší "trojkové" báwo. Když pominu, že oba exempláře jsou ve vynikajícím technickém stavu, tak byl rozdíl tehdy obrovský.
Naposledy upravil(a) jerry dne stř 12 čer 19:49, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky smekám před nadšenci, co udržují v takovémto stavu tyhle nádherné kusy automobilové historie.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Návštěva srazů oldtimerů je pro mě balzámem na duši. Když vidím, jak bylo oproti dnešku vše děláno poctivě, smekám před našimi předky a trochu se hanbím, kam jsem to dopracovali. Dnes žijeme v době "navoněné bídy" a to nejen u aut, ale u všeho.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Plzeňský značky,kde jsi to byl ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Akce VCC Plzeň, vždy na konci května na Ostende a pak jízda okolím Plzně.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam jsem taky byl,zítra si jdu přihlásit na vete značky dvě motorky,Jawa Čz 150 po tchánovi a Ariel Colt 200.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
To není tak, jak si to idealizuješ. Nelze porovnávat tehdejší top kvalitu s dnešními zmetky. Já děkuji bohu, že jsem se dožil třeba toho, že kontaktní zapalování zmizelo z povrchu zemského a z toho důvodu odmítám mít veterána, který ho obsahuje. Zažil jsem s tím tolik hodin a hodin problémů a práce, že by Tě z toho trefil šlakjerry píše:bylo oproti dnešku vše děláno poctivě,Dnes žijeme v době "navoněné bídy" a to nejen u aut, ale u všeho.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Fake, fake, fake
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
to video je klasická manipulace hodná TV hovna... falešné koncovky má kde co a tohle provedení aspoň ještě připomíná koncovky, zvuk motoru nahrávali zřejmě někde u mřížky hladiče, 0-100 za 5 s podáváno jako lepší průměr... Na konci už jen chybělo doporučení na koupi Loganu, protože za tu cenu jich koupíš několik.
A teď vážně - kdo už v S6 jel, uzná, že je to sakra dobrý
A teď vážně - kdo už v S6 jel, uzná, že je to sakra dobrý