Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Bronks to není, ale já su (sklerotická) posera.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak je to ted v AT s rušičkama víme, ale co IT? Chystám se příští týden a dost velkou část budu trávit na IT dálnicích a okreskách tak jestli můžu s ochranou.. Díky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, zakázané to tam je. Ale nikdy jsem neslyšel, že by se s tím někdo sral, jako třeba v AT.
Bacha ne ně ale, protože na okreskách často používají ESO nebo podobné radary, založené na světelné bráně.
Bacha ne ně ale, protože na okreskách často používají ESO nebo podobné radary, založené na světelné bráně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky moc za info. Světelnou bránu řeší databáze v Genevu, je tak?řidičBOB píše:No, zakázané to tam je. Ale nikdy jsem neslyšel, že by se s tím někdo sral, jako třeba v AT.
Mmch co poslední vývoj situace v AT? pokud vím bylo to vždy na dálnici, okresky tedy v pohodě?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne, v IT mají mobilní. A Waze tam moc nefrčí
V AT jedou bomby. Kontroly kdekoliv a dokonce nemusí mít ani podezření při měření. Stačí CZ RZ a začnou hledat něco podezřelého uvnitř i venku.
V AT jedou bomby. Kontroly kdekoliv a dokonce nemusí mít ani podezření při měření. Stačí CZ RZ a začnou hledat něco podezřelého uvnitř i venku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Ne, v IT mají mobilní. A Waze tam moc nefrčí
Mám kolem sebe cca 3 případy, vždy v tom byla ne úplně dobrá instalace, dále dlouhá doba aktivní fce a často taky majitel neměl moc ponětí co a jak funguje.
neslyšel jsem zatím o případu že by hledali "náhodně" naopak několik případů kdy bylo změřeno protože bylo zařízení off a po vyřešeni se jelo normálně dal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já už ano...o dvouch. Neměřili - jenom prostě kontrola a hned začal hledat něco, co je na tom autě divné. A našel. Pravda, obojí byla vcelku drahá auta, takže šel "na jisto".
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud by něco takového našel, a bylo to off, tedy fce parkovacího asistenta je to tak jednoznačné nebo si jen ohýbají pravidla?řidičBOB píše:já už ano...o dvouch. Neměřili - jenom prostě kontrola a hned začal hledat něco, co je na tom autě divné. A našel. Pravda, obojí byla vcelku drahá auta, takže šel "na jisto".
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je tam zakázáno takové zařízení vlastnit! Takže ano, i OFF zařízení vytrhají z palubky, z masky...doslova.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Tö py tág neschlo, apy se tcheskchä Untermensch nenechala nachytala na ratar! Zahlofat, mein Herr jinäk sabafofala das Auto!
Zas nějak výrazně mě ale podobné jednání tamní toprafní polízei neudivuje, přece jen odtamtud pocházel třeba jistý proslulý malíř Hüttler.
Zas nějak výrazně mě ale podobné jednání tamní toprafní polízei neudivuje, přece jen odtamtud pocházel třeba jistý proslulý malíř Hüttler.