Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Ct/Pa, podle toho kdy to bude pojisteny a prihlaseny. Trochu nemile me prekvapilo jak jsou drahy pojistky, zatim jsem se dostal asi na 39 (10%, skla, gap) a to mam mrak bonusu..řidičBOB píše:honziss: kdy přebíráš??
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ja mam GS pri vyse uvedenem za 24, vsechno za 30 a vic povazuju za zlodejinu!řidičBOB píše:Já mám 5%, skla, GAP za 50
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
"Problem" pri Turkovi tomto je ze je tam kopec hliniku a opravy su o to drahsie a nemoze ich robit hociktory servis VW (vacsinou to musi aj tak robit servis Audi)...
Jo a videl som Turka ktory chytil asi v 30ke strom na roh a aj ked neboli bagy vonku tak oprava to bola za 20ku...
Jo a videl som Turka ktory chytil asi v 30ke strom na roh a aj ked neboli bagy vonku tak oprava to bola za 20ku...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jako ze oprava VW bude drazsi nez oprava v Lexusu? Tam te pozdravej, naservirujou espresso na bambusovej podtacek a jsi v tom za 10tku... Ne vazne, chapu ze prace na tomhle aute nebude stejna jako prace na golfu, ale urcite nebude o moc drazsi nez u lexusu, nehlede na lepsi dostupnost a nizsi cenu dilu. Kazdopadne mam cas do ctvrtka, takze na tom zatim stale pracuju, system slev a bonusu je u nekterejch pojistoven totalni matrix.Snowman000 píše:"Problem" pri Turkovi tomto je ze je tam kopec hliniku a opravy su o to drahsie a nemoze ich robit hociktory servis VW (vacsinou to musi aj tak robit servis Audi)...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
taky to ted resim, i na astru kterou pojistuju na 270,5% bez skel a GAPu sem se zatim nedostal pod 15, coz mi prijde sileny.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
sněhulák: sem si říkal no, dvacka, co to je, a pak až mi došlo, že vy to počítáte v jiný měně
Na tu pantátovu Rezu to vychází víceméně podobně jak píše BOB a to je v tom nějaká fleetová slevička. S poloviční PC...
Z různých kusových informací jsem si rámcově složil dohromady to, že to není jenom o tom kolik stojí, když se bourá, ale taky jaká je pravděpodobnost, že se bude bourat. U Touarega bude imo pravděpodobnější, že ho nějaká manželka pána podnikatele pověsí na svodila nebo otříská v garáži, než že rozmlátíš GSo. U X5 je prej havárka oproti Touaregovi úplnej masakr. Skoro bych si tipl, že HAVko na Cupru bude dražší než na stejně drahýho Superba Ale nejsem insider, to si jen tak přemejšlím nahlas.
*DagDeMůra někde vykládal, že pojištění jeho starýho Fordu GT stojí míň než podobně starýho Mercedesu E63 AMG s +- čtvrtinovou pořizovací cenou. Protože pojišťovna tak nějak tuší, že AMGčkem jezdí furt a všude, kdežto GTčko bude leštit v garáži a drandit jenom opatrně. Ale to je teda jinej kontinent, tak nevím, jak moc je to přenosný
Na tu pantátovu Rezu to vychází víceméně podobně jak píše BOB a to je v tom nějaká fleetová slevička. S poloviční PC...
Z různých kusových informací jsem si rámcově složil dohromady to, že to není jenom o tom kolik stojí, když se bourá, ale taky jaká je pravděpodobnost, že se bude bourat. U Touarega bude imo pravděpodobnější, že ho nějaká manželka pána podnikatele pověsí na svodila nebo otříská v garáži, než že rozmlátíš GSo. U X5 je prej havárka oproti Touaregovi úplnej masakr. Skoro bych si tipl, že HAVko na Cupru bude dražší než na stejně drahýho Superba Ale nejsem insider, to si jen tak přemejšlím nahlas.
*DagDeMůra někde vykládal, že pojištění jeho starýho Fordu GT stojí míň než podobně starýho Mercedesu E63 AMG s +- čtvrtinovou pořizovací cenou. Protože pojišťovna tak nějak tuší, že AMGčkem jezdí furt a všude, kdežto GTčko bude leštit v garáži a drandit jenom opatrně. Ale to je teda jinej kontinent, tak nevím, jak moc je to přenosný
Naposledy upravil(a) Stepan dne úte 11 čer 10:14, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
taky zalezi jestli na ICO nebo RC. na ICO to na tu Cupru kdyz sem to tenkrat pocital taky vychazelo lip
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw