Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Necháme to na kupujících k čemu se přikloní..
Cena pujde asi dolů,jinak to Rapida nepřekoná..možná v zahraničí..
Cena pujde asi dolů,jinak to Rapida nepřekoná..možná v zahraničí..
Na tomhle trhu je důležité zda se ten či onen konkrétní model značky uchytí i jako firemní vozidlo..
Scala bude letos vyrazne utlumena snizenim ceny Octavie Combi Ambition Plus (plus par drobnosti). S 85kW benzinem za 439 900Kc vyrazuje Scalu pro znacnou cast lidi ze hry. Ano, u firem s VO je to jinak. A ano, rada lidi doted jezdicich s 1.9TDI PD nebo chciplou ctyrvalcovou (sic) atmosferou 1.6/74 nebo 75kW nebude nad poctem valcu nijak dumat.
Větší prostor pro Golfa
Škoda uměla krásná auta už před válkou. Kdyby nepřišli komundírové, tak nebyl koncern ani potřeba. Velká škoda pro Škodu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
2x jsem pred posilkou videl Scalu. Vcera s tim majitel couval z parkoviste. twl vono to vrzalo ale jako fakt VRZALO. To prece neni normalni u noveho auta Jinak mi to zase silne pripomina fabii nemuzu si pomoct. Stejne jako Rapid
Citroen C4 GP
za mne teda scala po dlouhy docela pekny auto, i ta cena mi prijde ok, minule sem videl skladovky ve skoro plny 1.5T 7dsg za 510 tusim. coz kdyz je to vetsi auto nez golf s rozumnym motorem a vybavou mi prijde ok.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jo, hlavně v tom +- základu je to vyloženě pastva pro očirhinos píše:2x jsem pred posilkou videl Scalu. Vcera s tim majitel couval z parkoviste. twl vono to vrzalo ale jako fakt VRZALO. To prece neni normalni u noveho auta Jinak mi to zase silne pripomina fabii nemuzu si pomoct. Stejne jako Rapid
Kdo by chtěl takové oteklé auto..proč to nezvedli a byl z toho ten Komiq,nebo jak se to jmenuje..byl by ušetřený jeden model..stejně vše vypadá stejně..
rhinos: dyť vy pro škodovku dodáváte, ne? Tak čemu se divíš
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))