protoze to, co udelal ten ridic 100x prebilo tu debilitu BMW.řidičBOB píše:Je zajímavé, jak se nikdo nepozastavuje nad místem a způsobem otáčení toho řidiče BMWgoes píše: nadherna ukazka debila za volantem natacejiciho vozu njn.
Onboard videa
Re: Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a já myslím, že ne...
Třeba, když vidím, jak někdo jede proti mě v jednosměrce, tak do ní taky najedu a nepočkám, až si tím protisměrem hezky projede... Nevidím důvod, proč to těmto idiotům ulehčovat... Navíc řidič toho vozidla neporušil žádné ustanovení zákona
Třeba, když vidím, jak někdo jede proti mě v jednosměrce, tak do ní taky najedu a nepočkám, až si tím protisměrem hezky projede... Nevidím důvod, proč to těmto idiotům ulehčovat... Navíc řidič toho vozidla neporušil žádné ustanovení zákona
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no ze zrovna ty mluvis o vychovavani nicmene je to burt, ma-li nekdo za to, ze tim, ze ze sebe udela jeste vetsiho idiota, nez ten druhy neceho dosahne, tak proc ne. No co taky od nekterych cekat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
goes: jenom pro klid Tvé duše - nedomníváš se snad, že jsem byl řidičem já, že ne?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no pokud jsi neprejmenoval svuj YT kanal, tak ne.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: já nikoho nevychovávám - je mi vcelku jedno, jak lidé jezdí - jsou odpovědní před těma, co je mohou zastavit a případný přestupek jim prokázat. Já se snažím chovat tak, abych na silnici nikoho neobtěžoval a nikomu nepřekážel. A totéž čekám i od ostatních.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ano, ale kazdy muze udelat chyby, kdyby tam to bavo nenajelo, stoji tam dodnes, sam asi vis, jak obtizne je nekdy najet a ze i urcite ty nekdy najedes tak, ze omezis druhe.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
O kanál snad an nejde... Sice mě neznáš, ale urazilo by mě, kdyby sis myslel, že někdy sednu zs volant takto žlutého auta a na palubku si položím prehistorický mobilgoes píše:no pokud jsi neprejmenoval svuj YT kanal, tak ne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ty jsi schopen vseho
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli lze tohle považovat za chybu Otočit se na přikázaném směru, který je doplněn vodorovným značením a dalším šrafováním, nemluvě o otáčení na světelné křižovatce - to snad za chybu nelze označit ani s nadsázkou. To je prostě bezohlednost a idiocie v jednom.goes píše:ano, ale kazdy muze udelat chyby, kdyby tam to bavo nenajelo, stoji tam dodnes, sam asi vis, jak obtizne je nekdy najet a ze i urcite ty nekdy najedes tak, ze omezis druhe.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time