Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Dvojitej apex dokaze vystrasit spoustu lidi, z Benatek n. J. do Benatecky Vrutice je neco podobnyho, dvojita zatacka, dva ruzny polomery, jinak krasne prehledna, kolem pole a furt je tam nekdo vysypanej Je tam 50, kdo to ma najety, projede to klidne 120, ale zrovna tak se tam lidi krasne vyvalej v poli uz pri 70-80..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, za rohem bydlí kolega a říkal, že si snad koupí traktor a bude ty auta za litr vytahovat z pole
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, kdo má facebook tak doporučuji Jiřická zatáčka - fanpage. Jak zaprší, tak je téměř jistota nového příspěvku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý je, že jeho rodiče z ním léta jezdí, znají to tam jak své boty a v poli se už také váleli
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to je celkem normální člověk to jede milionkrát, pořád posouvá hranice a pak stačí trochu bordelu na cestě, nová díra nebo moc velký sebevědomí a výlet směr pole je na světě Mě se to zatím nestalo takže přemýšlím kterou z mejch oblíbenejch zatáček si označkuju
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Je tam uzka silnice, za mokra to tam klouze a tvar ty zatacky je divnej, takze podle me muze pomoct uz jenom radar
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Par let zpatky jsem takhle ladil jeden exit z D11 za prahou, dobrej povrch, dvojita zajimava zatacka rovnou do plnejch brzd, asi po 3 letech treningu jsem tam priletel a ona tam byla 20 m louze pres celou silnici protoze se tam ucpal kanal_sulcik_ píše:Tak to je celkem normální člověk to jede milionkrát, pořád posouvá hranice a pak stačí trochu bordelu na cestě, nová díra nebo moc velký sebevědomí a výlet směr pole je na světě Mě se to zatím nestalo takže přemýšlím kterou z mejch oblíbenejch zatáček si označkuju
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Také mám svůj sjezd cestou do práce. Pod brzdama ze 180 s meziplynem 6 - 4 - 3 do zatáčky, která se utahuje a končí kruhákem, z kterého sjíždím 1. výjezdem = jemně přibrzdit a s meziplynem za 2, finální utažení a ještě před apexem plnej aby fouklo turbo a výjezd na dálniční most.
Když to všechno klapne, připadám si jak Loebův zkušenější brácha
Když to všechno klapne, připadám si jak Loebův zkušenější brácha
2.9T RWD
to znááááám. Těch pár kiláků z prdelákova do města, na střední, do hospody, na dálnici na slovač (..). Snad v každý zatáčce už jsem tam měl někdy horkou chvilku, kdy to najednou nějak nedrželo
_sulcik_ píše:Tak to je celkem normální člověk to jede milionkrát, pořád posouvá hranice a pak stačí trochu bordelu na cestě, nová díra nebo moc velký sebevědomí a výlet směr pole je na světě Mě se to zatím nestalo takže přemýšlím kterou z mejch oblíbenejch zatáček si označkuju
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Spolujezdec je jasnej, rána do hlavy. Řidič nevím, ale jestli to byla dost velká rána, tak buď zlomenej vaz nebo rána do hlavy „cestou zpátky“. Tyhle boční nárazy jsou svině.řidičBOB píše:Na double exitus to zase zdemolované není
https://www.novinky.cz/krimi/506080-tra ... adaku.html