BMW Divize
Re: BMW Divize
Brambora2 už mám zase v rukách, venku ale chčije, tak fotosy (bo je to změna k nepoznání oproti tomuhle stavu u -pj-) budou až bude hezky...
Co sem mu (doposud) udělal (+ částečně přendal z e91):
- černá metla fojle zvenku (vč. zápisu do TP) + pár dalších stylingových úprav vč. 70% zatmavení skel od B sloupku dozadu
- jiný dekor (Alu Carboň či jaxe to zove) palubky a obložení dveří
- brzdy komplet S2NHA vepředu a slotted/dimpled kotouče + OEM brzdiče vzadu
- 18" OZ Ultraleggera staggered (+ nové non-RFT P-Zero 225/40 + 255/35 ZR18 - Micheliny PS4 nebyly v CZ k sehnání, škoda no)
- podložky 10 mm na všech 4 kolech
- držák na nápoje
Co ještě bude:
- chytrá paní v podpalubí (Protector)
- komplet nový OEM podvozek (je to m-paket a lehce už tluče na výmolech, proto: pružiny, tlumiče, stabíky + tyčky, uložení všeho, ramena přední nápravy) + následně geoška u pana Plachého
- no a potom ten preventivní servis N52B30
- rádio (bo na stávajícím zhasínají pixely po cca hodině jízdy)
Svor (Wavetrac) + kratší diff měl / má už od mmiry. I repasované xenony od "svitlip.cz". CDV je už taky "off". A quli nenadálému úmrtí už dostal novou vodní pumpu a termostat.
EDIT - PS pro mmiru: chyba natáčení xenonů po vyčištění obvodů/desek SMC zmizela. Prý na nich ale je vidět, že už se v nich někdo/někdy "hrabal" - to byli ti "svitlip.cz", že?
Co sem mu (doposud) udělal (+ částečně přendal z e91):
- černá metla fojle zvenku (vč. zápisu do TP) + pár dalších stylingových úprav vč. 70% zatmavení skel od B sloupku dozadu
- jiný dekor (Alu Carboň či jaxe to zove) palubky a obložení dveří
- brzdy komplet S2NHA vepředu a slotted/dimpled kotouče + OEM brzdiče vzadu
- 18" OZ Ultraleggera staggered (+ nové non-RFT P-Zero 225/40 + 255/35 ZR18 - Micheliny PS4 nebyly v CZ k sehnání, škoda no)
- podložky 10 mm na všech 4 kolech
- držák na nápoje
Co ještě bude:
- chytrá paní v podpalubí (Protector)
- komplet nový OEM podvozek (je to m-paket a lehce už tluče na výmolech, proto: pružiny, tlumiče, stabíky + tyčky, uložení všeho, ramena přední nápravy) + následně geoška u pana Plachého
- no a potom ten preventivní servis N52B30
- rádio (bo na stávajícím zhasínají pixely po cca hodině jízdy)
Svor (Wavetrac) + kratší diff měl / má už od mmiry. I repasované xenony od "svitlip.cz". CDV je už taky "off". A quli nenadálému úmrtí už dostal novou vodní pumpu a termostat.
EDIT - PS pro mmiru: chyba natáčení xenonů po vyčištění obvodů/desek SMC zmizela. Prý na nich ale je vidět, že už se v nich někdo/někdy "hrabal" - to byli ti "svitlip.cz", že?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo to chapem ze az to umre tak si servis sam nezaplati, ale pri naslednom rozpredaji na diely by sa mohlo utrzit vyrazne viacpavproch píše:To víš že jo - dyž nic jiného, tak až by mu ten N53 v tom umřel (jako že sem o tom přesvědčen, že dřív než později umře), tak hádej, kdo by platil opravu?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jeste k tematu chybejicich drzaku napoju v interieru - necekal bych ze mi to bude nekdy takhle vadit. Ale dneska jsem to nejak dobastlil
Poprvé jsem v sezóně vyjel se Z4, po pár kilometrech jsem zastavil. Zatáhl ručku, nechal běžet motor. Rozsvítila se mi po chvíli kontrolka DSC. Nevíte co by mohlo být příčinou? Svítí červený trojúhelník v kolečku se šipkou (Dynamic Stability Control DSC) a červené kolečko s vykřičníkem v závorkách (Brake warning lamp for Canadian models). Podle manuálu. Děkuji.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Velke diky BMW za to ze mi dvihlo hodnotu mojej "spravnej" M135i
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nej ... technikou/
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nej ... technikou/
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vedle toho musí být snad každé auto hezčí. Tohle patří k těm nejhorším ze současného ošklivince
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Beny: Mně se tohle stane tak 1x za dva roky na 130i. Po několika málo "restartech" (vypnutí zapalování, odpočinutí, nastartování a jízdy) to samo konvertuje už jen v kontrolku brzd (červené kolečko s výkřičníkem v závorkách) a DSC je opět funkční. No a té kontrolky brzd se zbavíš vyresetováním senzorů opotřebení brzdových destiček. Nevím, proč to dělá a co tomu šibne, ale u mě se to takhle zachová jako celkem neškodný šotek a je zas na dlouho klid.
Děkuji. Myslel jsem si, že to asi bude součástí probouzení ze zimního spánku .Spectral píše:Beny: Mně se tohle stane tak 1x za dva roky na 130i. Po několika málo "restartech" (vypnutí zapalování, odpočinutí, nastartování a jízdy) to samo konvertuje už jen v kontrolku brzd (červené kolečko s výkřičníkem v závorkách) a DSC je opět funkční. No a té kontrolky brzd se zbavíš vyresetováním senzorů opotřebení brzdových destiček. Nevím, proč to dělá a co tomu šibne, ale u mě se to takhle zachová jako celkem neškodný šotek a je zas na dlouho klid.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Dřív semtu napsal, že je venku škaredě a proto nebudu fotit. Fčíl je venku zase škaredě a navíc je brambor2 jak jetel po fčerejší služebce, proto fčíl fotím... :twisted:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je to moje bývalé auto?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou