VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Vždy mne fascinuje, jak si v D umí tu dopravu (asi historické zkušenosti) zorganizovat během pár minut... To naše ŘSD by si na to muselo vypracovat 5 analýz a za x let by to pak šlo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Evidentně tam je tlak na fungující infrastrukturu a né na čerpání dotací.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
ty demente s bílým golfem, na probržďování štěchovičáku dolů sedmdesátkou sis nemusel kupovat GTIčko!
Myslím si, že za letošní první evakuaci VŠE kvůli bombě (ne, ta v uterý nebyla kvůli bombě, nějakej tard omylem pustil požární alarm nebo tak něco) může pražská kavárna a kalousek. Ve stejný čas kdy začala evakuace se totiž v parku před školou konala další zbytečná demonstrace proti Babišovi. Takže jich na tý demošce najednou bylo jakoby víc
Jo a zkouškový začalo v pondělí. Minulej semestr jsme měli těch evakuací asi 6, tak uvidíme co teď
Jo a zkouškový začalo v pondělí. Minulej semestr jsme měli těch evakuací asi 6, tak uvidíme co teď
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mne se to dneska naštěstí nedotklo, naposled jsem tam byl včera, teď už jen zkoušky..
Nicméně se mi dost líbil tento mail z VŠE.
Nicméně se mi dost líbil tento mail z VŠE.
To je jak od Bartoně.
rutak: Vtipnej byl ten uplakánek loni, co se vyjadřoval pro nějakej web, že je zkoušející vytáhl někam do kavárny, tam byl hluk a proto tu zkoušku nedal.
Loni touhle dobou bych se v Riegráčích pro samý kozy všude taky nemohl úplně soustředit
Loni touhle dobou bych se v Riegráčích pro samý kozy všude taky nemohl úplně soustředit
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
To je bomba , že se mládežníci v Prase začali věnovat konečně i něčemu užitečnému, jako je např. pastevectví koz. Jen bacha na špatně naladěné rohaté kozly (i když to bývají spíše voli; sami si říkají "voli-či"). Těch je všude habaděj. A většinou nosí člověčí masku.
Panovi v bilem vw transporter co mi celou blanku visel na kufru a blikal dalkovejma: co te sere vic? Zes nemohl jet o 2km rychlejc nebo ze jsem te totalne ignoroval a neudelal vubec nic? a co krevni tlak? Dobry?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k