Onboard videa
Re: Onboard videa
ty vubec netroubis :{ asi neco dam dohromady zas
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Snad není den, kdyby na tom kousku 15ti km nebyla nehoda:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, proč v této křižovatce každé ráno a odpoledne nestojí 10 policajtů a každému z těch kokotů nedají dvojku na místě?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pripadne jeden s paličkou v ruke ktory by to usmernoval
tak mě se už stalo, že tam takhle dementně blokovali jízdu právě policajti...
Protože rychlost zabíjí
Včera zase nějaký Maďar úspěšně blokoval D8 na příjezdu do Phy, v tom zúžení najel do levého krásně jsem to viděl jak jsem jel naproti, ještě jsem se snažil přečíst RZ ale nestihl celou.
Běžně stojí pravým kamiony jen pár km a levým jedou všichni ostatní.
Stačí jeden kretén a stojí to kilometry... až pomalu k polizei základně v Nové Vsi...
Asi je na čase abychom se v osobácích uměli dorozumívat přes to zatracované CB a šli prodobným dárečkům udělat konzultaci, protože to už fakt přesahuje všechny meze. Na co jsou ty motorky s majáky, když v květnu je okolo nuly a v létě kolikrát měsíc lije? Aby jezdily 4hodiny denně, zbytek šichty stáli na pumpě, a byly nasazeny 1-2 měsíce v roce?
Včera zase nějaký Maďar úspěšně blokoval D8 na příjezdu do Phy, v tom zúžení najel do levého krásně jsem to viděl jak jsem jel naproti, ještě jsem se snažil přečíst RZ ale nestihl celou.
Běžně stojí pravým kamiony jen pár km a levým jedou všichni ostatní.
Stačí jeden kretén a stojí to kilometry... až pomalu k polizei základně v Nové Vsi...
Asi je na čase abychom se v osobácích uměli dorozumívat přes to zatracované CB a šli prodobným dárečkům udělat konzultaci, protože to už fakt přesahuje všechny meze. Na co jsou ty motorky s majáky, když v květnu je okolo nuly a v létě kolikrát měsíc lije? Aby jezdily 4hodiny denně, zbytek šichty stáli na pumpě, a byly nasazeny 1-2 měsíce v roce?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)