Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
honziss
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od honziss »

řidičBOB píše:Jakékoliv nemovitosti je teď nesmysl kupovat. Ceny jsou vyšponované. Počkal bych na stagnaci/krizi.
Jak kde a jak co. A vzhledem k rychlosti dokoncovani a poptavce bych se toho zatim nebal.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Japa
Autoškolák

Příspěvek od Japa »

Z vlastní zkušenosti vím, že o nemovitosti je potřeba se starat a taktéž o veterány, to musí být hlavně koníček, ale investice do zlata, na tom určitě nejde prodělat. Zvolit ale mince ČNB, nejlépe mimořádné ražby, což jsou mince o hmotnosti 1OZ vydávané k výročím v ČR v malých sériích, které se zhodnocují nejen cenou zlata, ale i historicky. To v pěkné krabičce s věnováním třeba od dědy po letech určitě nejen potěší, ale třeba i pomůže.
Panda
BRZ
Allspace
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Japa: Tam bude asi hodně záležet na MMirově cíli. "Rodinné stříbro" ať už jsou to zlaté mince, známky, hodinky, prsteny... nedej bože s věnováním jsou fajn na uchování hodnoty, ale je to to, co v 18 toužíš dostat? V 18 (doplň si libovolný věk, kdy by děti měly danou věc poslat) potřebuješ/chceš bydlení/auto/cestovat?
Já takhle dostal hodinky, jejichž cena klesat pravděpodobně nebude a já je za 50 let dám zase vnoučatům, ale co s nima? Do té doby budou ležet v bance spolu s dalším "bordelem".
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

add nemovitosti a našponované ceny -> já se řídil tím, že centrum bude vždycky jenom jedno. Na konečný metra bych sice mohl mít možná 3x větší byt, jenže co kdyby to Dčko dostavěli, tak najednou bude o třeinu víc bytů na konečný metra a já bych taky mohl prodělat kaťata. Bytů "15 minut na václavák" je v konečným důsledku limitovanej počet, takže když se odprostím od nějakých výkyvů trvajících maximálně několik let, nakonec svoje peníze dostanu při prodeji zpátky. Hezky jsem si to vymyslel, tak ještě aby to vyšlo :D
add rodinný stříbro: asi je to fajn, ale v konečným důsledku je to trvalé uložení peněz, bez možnosti reálné likvidity, (prodat hodinky po dědovi, no to se nedělá žejo) výměnou za nějaký pocit (?). V 25 bych radši byt nebo káru než kus zlata :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

tak hlavne at ti pirati nenapali dan za nemovitost v centru :D
Citroen C4 GP
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Senior tě nahnal do lesa likvidovat brouka a vítr? A pokud z toho uděláte palivové dřevo pro sebe nebo rodinu, tak celkové náklady/výdaje jsou vetší než kdybys koupil broučákové dřevo od cizích.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

rhinos: no to by byl zádrhel. Protože trvalý bydliště se sice přepsat dá, jenže to by na mě naši neměli slevy, přišel bych o ubytovací stýpko a šecky tyhle věcičky.
Ale zase bych si mohl požádat o dávky na bydlení =))

vonkreuz: Dyť to teď někde psali. Lesy jsou v prdeli. Někdo levně skoupí lesy. Ukáže se, že lesy jsou důležitý a vypíšou se dotace na obnovu. Holding bude expandovat :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Někdo? Já myslím, že tak nějak všichni víme, kdo ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Velký lesa pán je ovšem i exPPF Richard B. Aby si kucí náhodou trošku nevlezli do zelí B-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já myslím, že Vůdce je jasný... To by se Richard B. mohl z tisku dovědět i nemilé věci :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět