Výběr grafické karty do počítače
Re: Výběr grafické karty do počítače
Spíš bych řekl že ty rozdíly v ceně věrně kopírují rozdíly ve výkonu.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Asi jo, myslel sem, že je levnější. Pořád vede jetá 1070 za max 5.5
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Zajda : Zajda opět boduje ! To je dobré toto ! https://www.tsbohemia.cz/gigabyte-gefor ... 18606.html Mrknu...
Na jiném fóru mi doporučil nějaký borec Gainward provedení GTX 1070 za dostupnou cenu okolo 8000Kč, ale Gainward znám jen tak z rychlíku a co jsem slyšel bylo to dost bídné (zejména tragické chlazení - a tuto epizodu už nehodlám opakovat. Je fajn, když můžeš v paneláku topit jen počítačem, ale...Asi si radši zapnu topení)
Mattone : Věřím ti, ale 1660 Ti X je výkonnější, než 1070, novější a hlavně, jak jsem ti už vysvětlil, tak mám v životě asi tolik štěstí, že z bazaru kupuju jenom auta a foťáky, zbytek se vždycky nějak posral Za foťák z bazaru dám klidně 50 000Kč, grafiku za 5000Kč bych si nedovolil koupit. A ano,je to myšleno smrtelně vážně včetně uvedených cen. Apropo, nechcete někdo foťák ? Canon EOS 7D Mark II. Jak novej, krasavec.
Na jiném fóru mi doporučil nějaký borec Gainward provedení GTX 1070 za dostupnou cenu okolo 8000Kč, ale Gainward znám jen tak z rychlíku a co jsem slyšel bylo to dost bídné (zejména tragické chlazení - a tuto epizodu už nehodlám opakovat. Je fajn, když můžeš v paneláku topit jen počítačem, ale...Asi si radši zapnu topení)
Mattone : Věřím ti, ale 1660 Ti X je výkonnější, než 1070, novější a hlavně, jak jsem ti už vysvětlil, tak mám v životě asi tolik štěstí, že z bazaru kupuju jenom auta a foťáky, zbytek se vždycky nějak posral Za foťák z bazaru dám klidně 50 000Kč, grafiku za 5000Kč bych si nedovolil koupit. A ano,je to myšleno smrtelně vážně včetně uvedených cen. Apropo, nechcete někdo foťák ? Canon EOS 7D Mark II. Jak novej, krasavec.
Já před 1070 měl 750 a asi 2r v kuse přetaktovaná o 20% a nic jí není. Nikdy mi karta neodešla
Ty jsi ty. Já jsem já. Budeme si skutečně poměřovat pindíky ? Připomínáš mi Bohuša z Dědictví. Ten říkal - "Já nejsu žádný rasista ! Pro mě cigán jak černoch" a to mi připomíná tu logiku, že podle toho, že tobě to funguje, tak jiným musí taky
Znám automechanika, co si při stavu cca 80 000Km koupil VW Passat B5 (nějaký polopřechod na facelift B5,5) s 1.9Tdi a 85Kw PD. Dodnes na tom neměnil nic divného a auto mělo loni 480 000Km (od té doby jsem s ním nemluvil). Auto má původní spojku, dvouhmotu, turbo, vstřiky, čerpadlo, olej nežere, nekouří, jezdí za málo. Kolik takových lidí znáš ? Já jen jeho. Každej jinej ten Passat s tímhle konkrétním motorem měl dávno 3x klinickou smrt a všechno 3x měněný...
Ale tak já doufám, že tvůj život moje rozhodnutí koupit novou kartu a žít s ní "instantně bez taktů přímo z krabice do bedny a nezajímat se" nijak nepoškodí A fakt nedělám nějaký flame, jsem jen rozverný, není to osobní útok
Znám automechanika, co si při stavu cca 80 000Km koupil VW Passat B5 (nějaký polopřechod na facelift B5,5) s 1.9Tdi a 85Kw PD. Dodnes na tom neměnil nic divného a auto mělo loni 480 000Km (od té doby jsem s ním nemluvil). Auto má původní spojku, dvouhmotu, turbo, vstřiky, čerpadlo, olej nežere, nekouří, jezdí za málo. Kolik takových lidí znáš ? Já jen jeho. Každej jinej ten Passat s tímhle konkrétním motorem měl dávno 3x klinickou smrt a všechno 3x měněný...
Ale tak já doufám, že tvůj život moje rozhodnutí koupit novou kartu a žít s ní "instantně bez taktů přímo z krabice do bedny a nezajímat se" nijak nepoškodí A fakt nedělám nějaký flame, jsem jen rozverný, není to osobní útok
Je mi to úplně jedno. Je to jen dobrá rada. Já bych dnes šel kupovat jetou 1080. A za rok třeba jetou 2070. Za půlku se 2r záruky. Auto bych ale jety nechtěl
Jestli má Gainward 3 roky záruky, až tak bych se toho nebáljirka87 píše:Na jiném fóru mi doporučil nějaký borec Gainward provedení GTX 1070 za dostupnou cenu okolo 8000Kč, ale Gainward znám jen tak z rychlíku a co jsem slyšel bylo to dost bídné (zejména tragické chlazení - a tuto epizodu už nehodlám opakovat. Je fajn, když můžeš v paneláku topit jen počítačem, ale...Asi si radši zapnu topení)
GTX 1070 jde očividně chladit i malým chladičem, tohle MSI se prodává na CZC za 7800:
https://pctuning.tyden.cz/hardware/graf ... i?start=22
Jinak z pohledu celkového odpadního tepla v bytě máš jedno jestli ho chladič odvede od čipů dobře nebo špatně, tak jako tak z toho počítače vysálá.
Bývalá highend karta 1070 ale každopádně žere o desítky wattů více než 1660 s menšími tranzistory.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
PP si koupil konspirační byt?
- Lachende Bestien
- Letec
I mistr pekař se někdy utne.
Pokud to pan zapomnětlivý prováděl v panelákovém bytě, asi bych jako jeho soused též volal hasiče; raději si ani nepředstavovat ten smrad tavících se elektronických součástek.
Pokud to pan zapomnětlivý prováděl v panelákovém bytě, asi bych jako jeho soused též volal hasiče; raději si ani nepředstavovat ten smrad tavících se elektronických součástek.