Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Celé je to podivné. Kdyby dostal pořádně do držky, tak se asi nefotí vysmátej na sociální sítě...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ono je to cele divne.
Na te jedne fotce se gebi i ti lide v pozadi a jestli mel fakt tech 1,8....
Ale urcite z toho bude chtit vytriskat nejake promo
Na te jedne fotce se gebi i ti lide v pozadi a jestli mel fakt tech 1,8....
Ale urcite z toho bude chtit vytriskat nejake promo
Citroen C4 GP
Bych se hlavně nedivil, kdyby se místní za asistence starosty vlastně rozvzpomněli, že to bylo celý vlastně trošku jinak.
BOB: Bude asi rozdíl mezi tím, jak si představujem smršť ran na hlavu my a jak to vidí někdo jako Feri. Většině netrénovaných stačí jedna pořádná... Teď jak dával ten rozhovor do DVTV, tak bylo vidět, že "pořádně do držky" fakt nedostal. Maximálně pár facek.
BOB: Bude asi rozdíl mezi tím, jak si představujem smršť ran na hlavu my a jak to vidí někdo jako Feri. Většině netrénovaných stačí jedna pořádná... Teď jak dával ten rozhovor do DVTV, tak bylo vidět, že "pořádně do držky" fakt nedostal. Maximálně pár facek.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jedna technicka: direkt do brady moc nasledku nezanecha, ale cloveka sestreli/vypne dost spolehlive. ale musi se dobre trefit, jinak casto konci zlomenymi kustkami u utocnika. ale jinak opravdu kazda "poradne do drzky" akce konci minimalne modrym cifernikem. i kdyz byl jsem svedkem facky, co borce na nekolik minut vypla a nasledky nezanechala. ovsem autorem byl krapet jiny porizek, nez ti sohaji z fotek.
Feri dostal max par facek, coz ovsem nemeni nic na tom, ze je to cele spatne. incidenty, kdy jeden nekde stoji, druhy prijde a jednu mu svihne, do civilizovaneho sveta nepatri.
Feri dostal max par facek, coz ovsem nemeni nic na tom, ze je to cele spatne. incidenty, kdy jeden nekde stoji, druhy prijde a jednu mu svihne, do civilizovaneho sveta nepatri.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
realitu se asi nikdy nedozvíme a že to PČR nějak uzavře zrovna u těhle vesnických tancovaček nic neznamená.
za sebe mohu dodat pouze tolik, že s jedním z aktérů jsem měl jednou pochybnou čest po telefonu a musím říct, že vykládat mi tyhle věci do ksichtu, tak se asi neudržim.
za sebe mohu dodat pouze tolik, že s jedním z aktérů jsem měl jednou pochybnou čest po telefonu a musím říct, že vykládat mi tyhle věci do ksichtu, tak se asi neudržim.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Taky si myslim ze nakladacku uplne nedostal, to by vypadal jinak. Ale jinak co jsem sledoval socialni site a web, tak marketingove to vytezil na jednicku, nic prehnanyho, zadny osocovani, ale fotodokumentace radna, tweety, vsechno. Vidlak co ho prastil asi moc rozumu nepobral, sebe znemoznil a Ferimu udelal slusnou reklamu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Úplně offtopic já dneska čirou náhodou mluvil s Jiřím Čunkem, tak trochu pracovně a skoro bych i řekl, že to snad bude i kandidát na příštího prezidenta, jak jsem ho tak poslouchal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Uff...Čunek
Btw: třeba to s tím Ferim bylo úplně jinak
Btw: třeba to s tím Ferim bylo úplně jinak
šak do negrů sme mu nenadavali,...vyšel jsem ven a vidím toho ogara jak bluje a tož mu povídám.."NEGRcaj si na polobotky...."
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time