Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Ve vší úctě ke Karlovi - je to magor.
Tuším, že jsem to už psal: raději mám doc. Skálu, který aby veděl, co jeho pacienti prožívají, chlastal první ligu (což tedy Karel nemůže, bo má v hajzlu játra a zabilo by ho to) a dospěl k názoru, že alkoholik je ten, kdo neumí pít.
Já to mám teď vyřešeno, protože jsem v tréninku, takže no alcohol
Tuším, že jsem to už psal: raději mám doc. Skálu, který aby veděl, co jeho pacienti prožívají, chlastal první ligu (což tedy Karel nemůže, bo má v hajzlu játra a zabilo by ho to) a dospěl k názoru, že alkoholik je ten, kdo neumí pít.
Já to mám teď vyřešeno, protože jsem v tréninku, takže no alcohol
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
když už se tady jede takový OT, tak bych jen uvedl na pravou míru pár dezinformací ohledně pálení:
- výroba domácí pálenky je NESKUTEČNĚ jednoduchá, stačí jen ovoce, voda, sud a destilační kolona.
- jestliže je pálen kvas z ovoce, tak je krom cílené extrakce metanolu nemožné, aby se po požití pálenky něco nekomu stalo. I u hodně špatných kvasů je vždy obsah ethanolu násobně větší, než obsah metanolu. Tedy jedinci bude tak maximálně hodně blbě.
Podle mě tohle strašení otravou, či alepoň slepotou je cílené ze strany státu, aby nepřícházel o zisk z daní.
- výroba domácí pálenky je NESKUTEČNĚ jednoduchá, stačí jen ovoce, voda, sud a destilační kolona.
- jestliže je pálen kvas z ovoce, tak je krom cílené extrakce metanolu nemožné, aby se po požití pálenky něco nekomu stalo. I u hodně špatných kvasů je vždy obsah ethanolu násobně větší, než obsah metanolu. Tedy jedinci bude tak maximálně hodně blbě.
Podle mě tohle strašení otravou, či alepoň slepotou je cílené ze strany státu, aby nepřícházel o zisk z daní.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...ale občas se to stane, když je notor nedočkavý
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
BOB: Na kocovinu není nic lepšího než ranní trénink.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jo...ale se tam musím nějak dostat
Btw: dneska opět ani hlídka. Se mi snad vyhýbají
Btw: dneska opět ani hlídka. Se mi snad vyhýbají
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je ted v provozu nejaka usekovka na D1?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No dyť jo. 3 zastávky tramvají/20 minut pěšky na protažení
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja zatim dojel jen do Pisku a hlidek nula. Zato vikendovych pilotu svadejicich zabomysi valky pozehnane
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Já byl už včera fascinován na první pohled děsným stavem aut, množstvím čekatelů na veteránské značky...
2.9T RWD
Průlet po D1 a D5 z Ostravy do Pilsně bez jediného problému PaChem a viděl sem je jen 2x na D1 - stáli na odbočovacím a lelkovali/dohlíželi. Zúžení na 12-tém při odbočení na Pr. okruh - skoro nebyl provoz a přesto se to tam štosovalo - ve všední den ráno to bude tragedie....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.