Rodinne auto max 600k
Rodinne auto max 600k
Zdravim,
vybiram auto do max 600k. Rocni najezd do 10k. Jedna se o rodinne auto, tak ze maximalni tlak na bezpeci a na velky kufr. Moje nejvetsi dilema je, jeslti nove auto, nebo radeji ojete napriklad Volvo. Rad si necham poradit, nemam vubec prehled o autech.
Predem moc dekuji za rady.
vybiram auto do max 600k. Rocni najezd do 10k. Jedna se o rodinne auto, tak ze maximalni tlak na bezpeci a na velky kufr. Moje nejvetsi dilema je, jeslti nove auto, nebo radeji ojete napriklad Volvo. Rad si necham poradit, nemam vubec prehled o autech.
Predem moc dekuji za rady.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rodinne auto max 600k
Na tenhle nájezd bych volil zcela jistě benzín.
Volvo nebude špatná volba, akorát si myslím, že velký kufr bude problém u všech jeho modelů (krom XC90) + kusy budou asi převážně v dieselu.
Za 600 bych osobně vzal nového Golfa a byl by klid.
Volvo nebude špatná volba, akorát si myslím, že velký kufr bude problém u všech jeho modelů (krom XC90) + kusy budou asi převážně v dieselu.
Za 600 bych osobně vzal nového Golfa a byl by klid.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych doporučil v benzínu,ale bez filtru FAP ,nějak se to hochům zatím nedaří odladit,co mi říkali v servisu,nemáš Bobe nějakou lepší info ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nikdo nic neříkal. Ono se toho taky zatím moc neprodalo. Momentálně jsou ty motory nedostupné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja kdybych mel 600k, tak jdu do smaxe.
Měl jsem Hondu CRV 2.0i a musím říct, že to je prostorné a pohodlné auto, má i velký kufr.
Musíš ale akceptovat to, že to je atmosféra (aby to jelo, musíš to točit).
Na klidné jezdění (s rodinou musíš) to bohatě stačí.
Musíš ale akceptovat to, že to je atmosféra (aby to jelo, musíš to točit).
Na klidné jezdění (s rodinou musíš) to bohatě stačí.
Tuhle myšlenku se mi také pár lidí snažilo vnitit. Mám to naopak. Čas strávený v autě s rodinou (čti s dětma) se, v rámci svého duševního zdraví, snažím zkrátit ještě více než čas strávený v autě sám.DoubleSix píše:Na klidné jezdění (s rodinou musíš) to bohatě stačí.
Ale jinak souhlas. CRV je super auto, pokud je člověk klidný řidič a neočekává sportovní výkony.
2.9T RWD
Tohle sem tu v lednu napsal po cestě CRV 2.0i fplynu (jako spolujezdec) do Francie na lyže
pavproch píše:Přesně. Sedačky to má katastrofální.
Jinak 4x4 sme ažtak moc nevyzkoušeli, ale zdá se, že to je fuckt něco jako haldex či xdrive.
Ale CRV 2.0 i bez turbítka (je to ročník 2016, nalítáno ani ne 30tis km) má katastrofální jízdní vlastnosti (plave po cestě zprava doleva jak ožralej) a debilní zpřevodování od trojky nahoru (strašně dlouhé). Když to jízdně srovnám s naším leguánem, tak "nedostatečná". Určitě.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud mas takovy maly najezd, tak se nabizi 2-3r, lehce ojete. Nicmene pokud se v tom nevyznas a budes to mit na 5 a vice let, tak radeji nove, resp pokud nejsi vybiravy, tak nejaky skladovy vuz se slevou.
Pak zalezi jak jsi narocny na vybavu. Bud budes mi vybavenejsi Octavii/Golf atp a nebo s malou vybavou treba Passata.
Pak zalezi jak jsi narocny na vybavu. Bud budes mi vybavenejsi Octavii/Golf atp a nebo s malou vybavou treba Passata.
Ona s tim bude jezdit i zena a chtela by, aby to bylo sviznejsi a alepson nejakou stredni vybavu. Jezdit se bude prevazne po meste, ale o vikednu na kratke vylety a max dvakrat do roka Praha-Brno.
Je neco, cemu se naprosto vyhnout? Dneska se pujdeme podivat jak do autosalonu, tak do autobazu at si udelame prehled, jak se v cem sedi a kde nabidno jakou slevu na nove.
Diky
Je neco, cemu se naprosto vyhnout? Dneska se pujdeme podivat jak do autosalonu, tak do autobazu at si udelame prehled, jak se v cem sedi a kde nabidno jakou slevu na nove.
Diky