TSI sa mi do ruk este nedostalo a ani neviem kedy dostane bouzial...honziss píše:Mas nejakou osobni zkusenost jak je na tom s reakcema na plyn V6 TSI proti V6 TDI?
Rychlodotazy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Moje už je vyrobené. Next wk in Prague...pak nějaké drobné úpravy a jezdíme 
S TDI jsem nějakou tu tisícovku najel...ale to, že to na plyn reaguje velmi letargicky, zjistíš u prvního rozjezdu.

S TDI jsem nějakou tu tisícovku najel...ale to, že to na plyn reaguje velmi letargicky, zjistíš u prvního rozjezdu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tak dej pls vedet jak to jede v porovnani s TDI az to budes mit v ruce. Protoze bud vezmu slabsi TDI v holobytu a nebo si rad priplatim za vybavenejsi (nejde v zakladu) a sviznejsi TSI, ale neco za neco. Rozhodne nechci pritlacit 200-300tkc za TSI abych zjistil ze to je stejna mrtvola.řidičBOB píše:Moje už je vyrobené. Next wk in Prague...pak nějaké drobné úpravy a jezdíme
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na Slovensku je TSI aj v holobytuhonziss píše:...Protoze bud vezmu slabsi TDI v holobytu a nebo si rad priplatim za vybavenejsi (nejde v zakladu)...

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Btw: ten volant bude spíš z T-Cross.
Ale ofigo inforrmace zatím nejsou.
Ale ofigo inforrmace zatím nejsou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

ZajimaveSnowman000 píše:Na Slovensku je TSI aj v holobytuhonziss píše:...Protoze bud vezmu slabsi TDI v holobytu a nebo si rad priplatim za vybavenejsi (nejde v zakladu)...

R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Co 2.0 TSI jako se prodava jinde, ten nebude?Snowman000 píše:Na Slovensku je TSI aj v holobytuhonziss píše:...Protoze bud vezmu slabsi TDI v holobytu a nebo si rad priplatim za vybavenejsi (nejde v zakladu)...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Diky, staci kdyz das vedet jestli rozjezd z mista je stejnej / malinko lepsi / vyrazne lepsi.řidičBOB píše:Klidně se můžeme domluvit na svezení...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k