BMW Divize
Re: BMW Divize
Jen poznatek z dnešního programování m4Zlika u matiźe - potvrzení toho co furt říkám - kompromisy to sú krysy
Když sem napodzim dělal m4Zlikovi posezonní servis, tak můj dvorní mechanik Michal univerzální diagnostikou smazal olejový interval a nepodařilo se mu smazat interval brzd (měnil sem vše vepředu i vzadu).
matiz dnes origoš BMW diag zjistil, že ta UNI diag tam udělala takový bordel, že musel všechno ručně nastavovat a promazávat... čili UNI diag (OBD) never ever more....
(A i přesto musel ty brzdy nulovat ručně přes tloušťku brzdových destiček.....)
matiz, KUJU!
Když sem napodzim dělal m4Zlikovi posezonní servis, tak můj dvorní mechanik Michal univerzální diagnostikou smazal olejový interval a nepodařilo se mu smazat interval brzd (měnil sem vše vepředu i vzadu).
matiz dnes origoš BMW diag zjistil, že ta UNI diag tam udělala takový bordel, že musel všechno ručně nastavovat a promazávat... čili UNI diag (OBD) never ever more....
(A i přesto musel ty brzdy nulovat ručně přes tloušťku brzdových destiček.....)
matiz, KUJU!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To není diagnostikou ale rukama
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Mírné update - neska sem dostal zprávu, že fojle se kdesik zdržela a tudíž brambor2 bude zafoliován o pár dní později, než sem chtěl... škoda no.
Ale zároveň mne přitom osvítilo a..... brambor2 kromě fojle na lak dostane i pár dalších optických úprav (lahodících mému woku a nekonfliktních s legislativou)...
Ale zároveň mne přitom osvítilo a..... brambor2 kromě fojle na lak dostane i pár dalších optických úprav (lahodících mému woku a nekonfliktních s legislativou)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
R.I.P. 1er......bylo mi potesenim 2 kousky vlastnit a par 100tkm v nich odjezdit
http://www.autoforum.cz/bleskovky/nove- ... eprekvapi/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/nove- ... eprekvapi/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Napodobne! Asi stiahnem inzerat na M135i a vypustim ho az tato nova zruda bude vonku oficialne...alebo si ju niekam odlozim a za 10r vytiahnem
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Udelej to, 1er v podstate nemela konkurenci, bylo to jediny dospely rwd auto v malym baleni.Snowman000 píše:Napodobne! Asi stiahnem inzerat na M135i a vypustim ho az tato nova zruda bude vonku oficialne...alebo si ju niekam odlozim a za 10r vytiahnem
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Má někdo něco proti takovéto ojetině? Nevím o tom ani ň.
Jak je na tom technika, je to držák nebo zmetek nebo na co se zaměřit?
BMW 118d 2008 105kW euro4 manuál převodovka
Hlavně benzín nepřipadá v úvahu, takže touto optikou to posoudit PLS. Buď pár věcí vyměnit a nebo nekupovat, ale co jsou ty rizikové komponenty, snad né celý motor, nebo jo?
THX
Jak je na tom technika, je to držák nebo zmetek nebo na co se zaměřit?
BMW 118d 2008 105kW euro4 manuál převodovka
Hlavně benzín nepřipadá v úvahu, takže touto optikou to posoudit PLS. Buď pár věcí vyměnit a nebo nekupovat, ale co jsou ty rizikové komponenty, snad né celý motor, nebo jo?
THX
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Fakt? Já to tušil.