Jak nemohl? Měl to rychle strhnout do škarpy nebo do stromu a hodný motorkář by žil.
O víkendu mě jeden týpek na motorce předjížděl v lese v zatáčce, do které vůbec nebylo vidět. Opravdu by mě zajímalo, co by dělal, kdyby na něj v protisměru vybaflo auto.
Já musím trvat na svém - za poslední dny jsem neviděl žádný zvýšený počet hlídek...a ani dnes - za celý den jsem potkal jednu hlídku a to byla navíc PMJ...
řidičBOB: A myslíš, že by to něčemu pomohlo? Já ne.
Já jezdil po příbuzných a bylo jich vidět hodně i na místech, kde normálně nebývají. Hlavně teď odpoledne-večer, když jsem se vracel domů. Jinak prostě přibylo aut, přibylo nehod, přibylo mrtvých, to už tak je. Snad to je i exponenciální, dvakrát víc aut, čtyřikrát víc nehod, zvlášť když vyjedou ty co normálně nejezdí. S tím shora nikdo nic nenadělá, to se lidi musí naučit řídit.
mam obavu, ze ani tentokrate jim nedojde, ze jakakoliv masova akce bud bude mit zadny, nebo spise negativni ucinek.
jinak ja byl na cestach v sobotu, to bylo nasazni hlidek silne zavisle na okrese. v CB a okoli stali na konci kazde dediny, pomahali a chranili prostou buzeraci. v okolnich okresech nic, pak az kolem plzne, ale to byla jen auta sem tam stojici kolem cest.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Reese píše:řidičBOB: A myslíš, že by to něčemu pomohlo? Já ne.
Já jezdil po příbuzných a bylo jich vidět hodně i na místech, kde normálně nebývají. Hlavně teď odpoledne-večer, když jsem se vracel domů. Jinak prostě přibylo aut, přibylo nehod, přibylo mrtvých, to už tak je. Snad to je i exponenciální, dvakrát víc aut, čtyřikrát víc nehod, zvlášť když vyjedou ty co normálně nejezdí. S tím shora nikdo nic nenadělá, to se lidi musí naučit řídit.
Na "velikonoční piráty" nemají páky Ti jezdí minimálně 10 pod limit a alkohol nepijou týden před jízdou a před nastoupením do auta si i nohy umyjí...
Tady by pomohly jen přísné zdravotní prohlídky a pravidelné přezkoušení způsobilosti.
HondaMan píše:Na "velikonoční piráty" nemají páky Ti jezdí minimálně 10 pod limit a alkohol nepijou týden před jízdou a před nastoupením do auta si i nohy umyjí...
Tady by pomohly jen přísné zdravotní prohlídky a pravidelné přezkoušení způsobilosti.
Ale máš pravdu
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem