Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
vždyť jo, jen víc takovejch imigrantů.....jen houšť a větší kapky ......
Niko nadžanel ko kerdža
http://www.lidovky.cz/nova-madarska-ust ... hranici_jv
Hlavně že je text "esteticky krásný"
Hlavně že je text "esteticky krásný"
2.9T RWD
...tak fanda Uhrů jsem nikdy nebyl, každopádně stran nacionalismu jsou v evropě rozhodně nejdál....když pominu tuhle jejich ústavu, tak například parlamentní Jobbik a jejich Maďarská garda jsou rozhodně příklady hodné následování. Co si budem nalhávat, už léta tvrdím, že i u nás by mělo vzniknout radikální křídlo nějaké etablované pravicové politické strany. Asi kvůli tomu budu fakt muset vstoupit do partaje, neboť zatím se mých doporučení nikdo ne a ne chytnout
Niko nadžanel ko kerdža
Pokud to nebude levice s holýma hlavama jako v podání Bc. Vandase tak budeš mít moji podporu
2.9T RWD
Vandas a spol. jsou trapný tragédi, kteří zamrzli v čase .....tudy cesta vedla naposledy ve třicátejch letech za hospodářský krize a nelze předpokládat, že stejný podmínky ještě někdy vzniknou. Není třeba nikoho mlátit.... stejných a vyšších cílů lze dosáhnout sofistikovanějšími metodami a ještě z toho vznikne celospolečenskej prospěch
btw: Tomáš už je Bc.?
btw: Tomáš už je Bc.?
Niko nadžanel ko kerdža
nesouhlasím mám známého instalatéra, cca 50,a je to opravdu dost inteligentní člověk, co rozumí svému řemeslu... takže tak
Prasík: jsme se nepochopili, nemám nic proti instalatérům a ostatním řemeslníkům s výučním listem ..... narážel jsem pouze na Vandasův "titul", ..... nedávno jsem totiž někde četl jeho "životopis" a v souvislosti s jeho "vzděláním" se tam mluvilo jen a pouze o tom výučáku ...což však neznamená, že si posléze nemohl doplnit vzdělání
Niko nadžanel ko kerdža
ja to pochopil, já to myslel tak, že znám pár (bohužel velmi málo) lidí jako istalatéři, klempíři atd, co si myslím že pana Vandase převyšují jak zručně, tak inteligenčně