Pri prezouvani se mi podarily vylomit dve ty stredove krytky. Chci si koupit na Aliexpresu nove a koukal jsem, ze standartni rozmer vnejsi je 60mm, coz by cca sedelo.
Ale posuvkou mi to ukazuje necelych 60mm (59,36mm viz obrazek ). Dira v kole orientacnim merenim tech cca 60mm taky je. Netusim jestli to maji vyrobci vyrobene na desetiny milimetru. Myslite ze tam pujdou ty nejbeznejsi krytky tj. tech 60mm? Resil nekdo podobny problem?
Mam C3 2010. Origo 16ky kola.
Velikost krytky stredu ALU kol
Re: Velikost krytky stredu ALU kol
Vyrábí se tisíce verzí krytek alu kol, počítej s tím, že tam nebude pasovat jen tak něco, možná že náhodou ano, ale většinou nepasují ani ze stejného modelu předchozí ani následující generace a kolikrát ano ze stejné generace, ale jiného designu, vše je jiné
Pokud na alu někdo dělá kopie dle origo přímo toho, co sháníš, a prodává to přes ali tak to sedět bude, to není problém, ale třikrát měř, jednou řež
Pokud na alu někdo dělá kopie dle origo přímo toho, co sháníš, a prodává to přes ali tak to sedět bude, to není problém, ale třikrát měř, jednou řež
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Jak vylomit? Jakožes je fakt rozlámal? Víš o tom, že jsou nacvakávací a (pokud jsi je opravdu nerozlámal) dají se nacvaknout zpátky, že ano?
Pokud jsi je opravdu polámal, jak se ti to povedlo?
na VW mě to stálo asi 80 Kč/ks nebo tak něco. Kolik to stojí na Citroen, že to stojí na mrdačku s Aliexpresem?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Prostě po 5ti letech plast asi zeslabl a pri vycvakavani se vylomily ty pacicky. Myslim, ze to je tak akorat ta zivotnost plastu na kole.Spectral píše:Jak vylomit? Jakožes je fakt rozlámal? Víš o tom, že jsou nacvakávací a (pokud jsi je opravdu nerozlámal) dají se nacvaknout zpátky, že ano?
165,- jedna a na aliexpresu je výběr jako krava za cenu 100,- za vsechny 4 dohromady. A vsechny mozne designy. A zivotnost chci a ocekavam presne do dalsiho prezouvani (takze 1rok) a budu spokojen.Stepan píše:na VW mě to stálo asi 80 Kč/ks nebo tak něco. Kolik to stojí na Citroen, že to stojí na mrdačku s Aliexpresem?