Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
U Wedosu, tedy u te firmy co na to upozornila 

„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Myslim ze to spis nekdo hacknul, chvili to presmerovavalo na ruzne reklamni stranky...
takovy jeden rychly vecerni. . .Je tady Vilma?
Knedliky, nebo noky?
Knedliky, nebo noky?

Hej já teď předjížděl nějakýho Pežota s UA SPZ a to auto mělo normálně červený zadní blinkry. Odstín naprosto neodlišitelný od zadních světel. To je jako v pohodě?
Relativně nový auto, nějaký 308 SW nebo tak. Napadení tuzérem bych neočekával.
Relativně nový auto, nějaký 308 SW nebo tak. Napadení tuzérem bych neočekával.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nebyla to třeba nějaká specifikace pažouta pro US of A? Tam jsou, myslím, červené blinkry běžné/nutné.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V US of A nemaj Pazouty...najblizsie ich tam maj v Mexicu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dotaz pro pražské: Jak řešit parkování v modré zóně (rezident) v situaci, kdy člověk často střídá různá auta (cca kazdy tyden jiné)?
Chtějí mi ted zavést zóny v oblasti kde bydlím, přičemž na nejbližší misto bez nich to budu mit cca kilometr pesky. Díky.
Chtějí mi ted zavést zóny v oblasti kde bydlím, přičemž na nejbližší misto bez nich to budu mit cca kilometr pesky. Díky.
Obstarat si hybrida ve srotu, zaregistrovat na magistratu spz, auto nekam uklidit, sundat spz, nalepit magnety a pouzivat pri parkovani only?rutak11 píše:Dotaz pro pražské: Jak řešit parkování v modré zóně (rezident) v situaci, kdy člověk často střídá různá auta (cca kazdy tyden jiné)?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k