VZKAZY
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Už aby zase došlo na nějakou úřednickou vládu...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
snad cokoli bude lepší než tenhle cirkus
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Posledně sem měl dojem,že všichni úředníci jsou "bývalí" komouši(nebo obráceně ? )..Smyl Flek z Nohavic píše:Už aby zase došlo na nějakou úřednickou vládu...
tak ono ještě tak jednu generaci to nebude lepší.........dneska si bohužel nevybereš........všichni řvali jak jsou třeba "mládežníci" v politice a jak to pak dopadá nám dnes a denně předváděj VV . Nemůžu si pomoct, ale mě ti ODSácký kmotři už vyloženě chyběj
btw: třeba Honza Fischer nebyl špatnej "úřednickej" politik
btw: třeba Honza Fischer nebyl špatnej "úřednickej" politik
Niko nadžanel ko kerdža
Rád bych se pletl, ale dokud bude potřeba reforem, stabilní vládu nikdy mít nebudeme. Reformy jsou dobré v kampani, ale dělat je stojí prostředky i hlasy voličů...
Nikdo nechce být ve vládě, až budou MUSET šáhnut do kapes voličům. Vzpomeňte si, co stálo ODS 30Kč u lékaře na preferencích...
Myslím, že všichni dohodnou na loutkové úřednické vládě. (loutkové proto, že aktuálně mají všechny strany dluhy a potřebují se zahojit)
Nikdo nechce být ve vládě, až budou MUSET šáhnut do kapes voličům. Vzpomeňte si, co stálo ODS 30Kč u lékaře na preferencích...
Myslím, že všichni dohodnou na loutkové úřednické vládě. (loutkové proto, že aktuálně mají všechny strany dluhy a potřebují se zahojit)
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
fun: a tys měl někdy pocit, že jsme měli stabilní vládu? (včetně dob, kdy reformy "nebyly až tak potřeba")
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Měli. Jenže to jsme si nevládli sami a skončilo to před třiadevadesáti lety.Pickuper píše:fun: a tys měl někdy pocit, že jsme měli stabilní vládu? (včetně dob, kdy reformy "nebyly až tak potřeba")
(Moucha)
(Moucha)
taky myslím, na předčasné volby nemá nikdo prachy...ExFun píše:Myslím, že všichni dohodnou na loutkové úřednické vládě. (loutkové proto, že aktuálně mají všechny strany dluhy a potřebují se zahojit)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně asi ne sociální demokrati, co asi brzo dají hlasovat o nedůvěře. Možná spoléhají na to, že situace je tak špatná, že tentokrát do kampaně nebudou muset skoro nic investovat.
(Moucha)
(Moucha)