VZKAZY
Re: VZKAZY
+1
To není jen u tebe. Když jsme jezdili s našima do Jugošky, tak ségra spala v sedanu na zadních sedačkách napříč a já na dvou plážových lehátkách, narvaných na podlahu za každou přední sedačku pod ní. Ve Francii kolikrát z lyží na nafukovací matraci v ložným prostoru dodávky. A jsme oba naživu
Dneska má každej druhej rodič pocit, že děcko potřebuje přilbu na i na chůzi po chodníku.
To není jen u tebe. Když jsme jezdili s našima do Jugošky, tak ségra spala v sedanu na zadních sedačkách napříč a já na dvou plážových lehátkách, narvaných na podlahu za každou přední sedačku pod ní. Ve Francii kolikrát z lyží na nafukovací matraci v ložným prostoru dodávky. A jsme oba naživu
Dneska má každej druhej rodič pocit, že děcko potřebuje přilbu na i na chůzi po chodníku.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja ted byl v miste kde se deti mladsi nez 3 roky vozej posazeny na nadrzi motorky a ty starsi, ale max 3ks, kdekoliv vzadu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Na tyhle dvoukolový masakry je nejlepší Holandsko. Děcko posazený na řidítkách směrem dopředu, hodit držku, tak si ho rovnou i přejedš, ale nikdo se nevzrušuje
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tak to Holandsko je celý takový volnější, neviděl jsem tam teď když jsem tam byl, že by někdo vozil na kole přilbu včetně malých dětí, v noci tam svítil tak každej 3., skůtry na cyklostezkách, nějaký ukázání směru kam bude cyklista odbočovat na to není čas ale líbilo se mi tam, žádný mrtvoly na ulicích jsem neviděl ani neslyšel sanitku za celý týden, že by houkala.
ako zatial najhodnotnejsi zazitok hodnotim 14-15lyziarov s vybavou v T4
vsetky sedacky okrem vodicovej vymontovat, po krajoch dat sanky/lavicky a do stredu nahadzat lyze/palice
vsetky sedacky okrem vodicovej vymontovat, po krajoch dat sanky/lavicky a do stredu nahadzat lyze/palice
taktiez som si miestami hovoril ze inteligentnejsi jak ti co mu odpovedalijerry píše:No on v těch hádkách na úrovni puberty nebyl sám
Takhle vozím mládež v létě na skutru do školky. Jeden přede mnou, druhý za mnou a jak se jim to líbí.honziss píše:Ja ted byl v miste kde se deti mladsi nez 3 roky vozej posazeny na nadrzi motorky a ty starsi, ale max 3ks, kdekoliv vzadu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
no jo pravda moc se to hroti. Treba na ctyrkolce. Na co helma. No jo obcas se to prevrati a kdyz dotycny zarve tak holt prirozeny vyber ja to rikam furt Ono mozna kdyz to pak bude v rodine tak to budes vnimat jinak...
Ale zrovna dnes zajimava nehoda...
https://www.krimi-plzen.cz/a/vazna-neho ... zranenych/
Ale zrovna dnes zajimava nehoda...
https://www.krimi-plzen.cz/a/vazna-neho ... zranenych/
Citroen C4 GP
paradoxem je, ze kdyz jsem si udelal prvi ridicak, musel clovek mit na fichtlu jen bryle. jezdila nas cela smecka, neublizil si nikdo. a to jsme za sebou meli roky jezdeni po polich a lesich v okoli.
prilby apod jsou uzitecne, soucasne si ale myslim, ze je to jako se vsim, co nejak zvysuje pocit bezpeci. clovek slevi na opatrnosti. sam ji vozim, kluci ji maji i na tom skutru, na ctyrkolku bych je nepustil. presto je dale budu vozit.
prilby apod jsou uzitecne, soucasne si ale myslim, ze je to jako se vsim, co nejak zvysuje pocit bezpeci. clovek slevi na opatrnosti. sam ji vozim, kluci ji maji i na tom skutru, na ctyrkolku bych je nepustil. presto je dale budu vozit.
Autoforum.cz
....jak pravil dávný kolega cyklista: Jako debil jezdím od chvíle, co nosím helmu...
MG - radost až na kost.