Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Pokud je tam opravdu anténa STiR-M, tak do toho bych nešel. Ty antény vůbec nejsou dobré.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Ja mam Bel STiR-M (komplet) +extender ci ako sa to vola a je to velmi citlive na montaz. Plus v novsich autach s milionom senzorov je naozaj tazke tomu najst dobre miesto. Ked sa ale montaznik trafi tak detekcie mi pridu celkom OK.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
rB: a Genevo je pouzitelna hlava na multu?
Tak moja A4 uz viac "hola" byt nemoze - bez parkovaciek, jazdnych asistentov, ACC, alebo len obyc tempomatu
Tak moja A4 uz viac "hola" byt nemoze - bez parkovaciek, jazdnych asistentov, ACC, alebo len obyc tempomatu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Multa je jednorozec. To je to posledne na co by si mal dbat.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja viem ja viem...ale jednu bielu Fobiu furt stretavam na vychode...
Variantu ktoru mam teda v hlave asi pre mna najlepsejsiu je AL + nejaku radarovu hlavu...a teraz aku? Preto som sa pytal na tu Genevo, zda ma cenu uvazovat o nej a zda o HD+ alebo HDM+, alebo o uplne inej?
Variantu ktoru mam teda v hlave asi pre mna najlepsejsiu je AL + nejaku radarovu hlavu...a teraz aku? Preto som sa pytal na tu Genevo, zda ma cenu uvazovat o nej a zda o HD+ alebo HDM+, alebo o uplne inej?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
řidičBOB píše:To víš - nevoní mi korejská hlava za cenu Beltronicsu a to ne jenom z hlediska ceny.
Genevo hlavu nebrat, Beltronics hlavu nebrat, tak co potom brát? Už zbývá jenom ...řidičBOB píše:Pokud je tam opravdu anténa STiR-M, tak do toho bych nešel. Ty antény vůbec nejsou dobré.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží, nakolik je to teď aktuální ... Za měsíc může být všechno jinak, nemluvě o delší perspektivě. Nyní není GPS na Slovensku moc důležité, ale pře pár lety to bylo žhavé téma, mluvilo se o stovkách stacionárních měřičů rychlosti a kdo ví, kdy to zase vyplave. V ČR už jsou detektory bez GPS skoro neprodejné, max. za nějakou směšnou cenu ...Snowman000 píše: Variantu ktoru mam teda v hlave asi pre mna najlepsejsiu je AL + nejaku radarovu hlavu...a teraz aku? Preto som sa pytal na tu Genevo, zda ma cenu uvazovat o nej a zda o HD+ alebo HDM+, alebo o uplne inej?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jsem ale nikde nenapsal - napsal jsem konkrétní typ Beltronics hlavyAntiRadary.cz píše: Genevo hlavu nebrat, Beltronics hlavu nebrat, tak co potom brát? Už zbývá jenom ...
M-hlavy jsou poruchové a korejské Genevo...ať si každý zváží sám. Já jsem konzerva a proto si držím a opečovávám staré dobré Beltronics hlavy bez M přívlastku
Vám snad nemusím vysvětlovat, proč už v Protectorech nejsou Bely, ale Geneva.
Stačí se naučit číst a nechtít za každou cenu chytračit.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 25 bře 09:12, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se to dobře namontuje, detekce je ok. Problém té Mhlavy je v tom, že je hodně poruchová - mě vydržela něco lehce přes 2 roky a pak umřela. Její životnost je řádově kratší než klasických Bel hlav.martinecko píše:Ja mam Bel STiR-M (komplet) +extender ci ako sa to vola a je to velmi citlive na montaz. Plus v novsich autach s milionom senzorov je naozaj tazke tomu najst dobre miesto. Ked sa ale montaznik trafi tak detekcie mi pridu celkom OK.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Aha...ja to zle pochopil teda, nevedel som ze problemom je ten "M" pridavok v hlave.
Co sa tyka GPS...zatial ma prave na toto dostatocne chrani aj blby waze a ten planujem mat aj potom vzdy pusteny kvoli mojim hlaseniam. A ci tu na SVK bude nieco niekedy stacionarne alebo nie, tak skoro to teda rozhodne nebude a to budem riesit fakt ked to nastane.
Co sa tyka GPS...zatial ma prave na toto dostatocne chrani aj blby waze a ten planujem mat aj potom vzdy pusteny kvoli mojim hlaseniam. A ci tu na SVK bude nieco niekedy stacionarne alebo nie, tak skoro to teda rozhodne nebude a to budem riesit fakt ked to nastane.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...