V autě starýho sklerotika je to kombinace par excellence - neska sem 2x parkoval brambora2 na veřejném parkovišti a 2x sem G zapoměl sundat a vzít s sebou. Naščestí ňa nevykradli. Ale aspoň potěšitelné je, že sem v obou případech nezapoměl brambora2 zamknout - ten CA je další taková fičura akoráth pro ňa....pavproch píše:hlavně ta manipulace s G při opouštění vozidla.
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
bych to viděl na brzkou instalačku
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: Už jsem nechal zapnutý přenosný antiradar přes noc v odemčeném autě normálně v Praze na ulici a ... nic! A taky mi jednou rozbili okénko kvůli starému držáků V1, který jsem tak několik měsíců vozil na čelním skle jako pozůstatek nějakého testování ...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Několik let jsem na ulici parkoval auto s G1 a předtím s nějakým Belem a vše ok.
Moc to hrotíš.
Moc to hrotíš.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, já přišel před lety o detektor (Bel 945 tuším) u auta, co mělo dokonce na předních oknech tmavé fólie.
Příležitost dělá zloděje.
Příležitost dělá zloděje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pAVPROCH: 3 roky jsem vozil v aute G1 a nikdy jsem ho nesundával, samozřejmě rozdíl je Praha vs. konec světa.
PS: a to CA se dá přece používat úplně stejně jako bys to tam neměl, tlačítka na DO tam jsou.
PS: a to CA se dá přece používat úplně stejně jako bys to tam neměl, tlačítka na DO tam jsou.
Pravda vyděsí
ref CA: jo, dá , ale to bych na to musel myslet, dyž mám klíč v kapse....
Genevo mi neska 2x píplo Ka - poprvé ve vnitřní Olomouci, když sem parkoval (asi jeli s bradavicou někde poblíž) a podruhé na příjezdu do RpR po I/35 od ValMezu - ale píplo jen krátce a nikde sem je neviděl.
v olomouci obcas pipe falesne kvuli mikrovlnemu spojeni mezi budovami krajskeho uradu. zrovna okoli mista, kde jsi byl, se to ozyva
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nie je toto nahodou niekto zdejsi?
https://auto.bazos.cz/inzerat/101073606 ... system.php
Ne ze bych planoval kupovat, ale zacinam byt pomalinky nalomeny ze nejaka ochrana by nebola uplne na skodu...
Z dovodu krajiny v ktorej travim 90% casu to bude musiet byt asi nieco napevno (auta neplanujem striedat). Len neviem ci ist na zaciatok rovno cestou AL alebo pre zaciarok radsej volit AR?
Ak niekto planujete obmenu tak nemam nic proti druhej ruke
Diky za kazdu info
https://auto.bazos.cz/inzerat/101073606 ... system.php
Ne ze bych planoval kupovat, ale zacinam byt pomalinky nalomeny ze nejaka ochrana by nebola uplne na skodu...
Z dovodu krajiny v ktorej travim 90% casu to bude musiet byt asi nieco napevno (auta neplanujem striedat). Len neviem ci ist na zaciatok rovno cestou AL alebo pre zaciarok radsej volit AR?
Ak niekto planujete obmenu tak nemam nic proti druhej ruke
Diky za kazdu info
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...