Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
To dost zabíháme do roviny konspiračních teorií. Spíš bych řekl, že při vývoji nových aut nikdo nezohledňuje možnost použít stará kola.
Spusta z nás tu používá sadu pneumatik/sezona, takže ten efekt by byl vcelku mizivý.
Spusta z nás tu používá sadu pneumatik/sezona, takže ten efekt by byl vcelku mizivý.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jistě. Na konstrukci tam někdo něco nabouchá, pošle to na obchodní a to poptá x dodavatelů. Žádné dohody tam nejsou. A ani židozednáři v tom nefrčí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
HondaMan: Nevěřil bys, kolika lidem vydrží zimní sada i řadu let. Znám jich řadu, sám mezi ně patřím. Spíš bude menšina těch, co ojedou zimní za jednu zimu.
řBOB: Souhlas, pochopil jsem tvou ironii. Automobilky se nemusí domlouvat s gumařemi, stačí jim vejvar z nových značkových disků.
řBOB: Souhlas, pochopil jsem tvou ironii. Automobilky se nemusí domlouvat s gumařemi, stačí jim vejvar z nových značkových disků.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tobě se někdy stalo, že Ti ze starého modelu něco pasovalo na nový?řidičBOB píše:Včera jsem zjistil, že co mám sadu zimních kol na starého Touarega, mi nebude pasovat na nového! To jsou fakt úchyláci!
To se stává výjmečně, zpravidla, když nový model je FL, jinak je vždy jiné ET a často i v rámci FL se mění ET aby to náhodou nesedělo
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB píše:Tak to vypadá, že ty V6 TSI sice objednat lze, ale nikdo je nevyrobí
Jak to ? Nevíš technické parametry ?
Bez bodů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To nevím - objednávka prošla; termín, který systém vyprodukoval, ale není potvrzený.
Technické parametry jsou obecně známé už dlouho.
Technické parametry jsou obecně známé už dlouho.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bude ve všem a hlavní devizou je kapacitní snímač který dává Lane Assist info, že držíš volant, i když jedeš rovně a nemusíš na dálnici s autem vlnit každých pár sekund.
KONEČNĚ, nějakých 9let jsem na to čekal a ještě si počkám
(oni ho dali jen v okolí 9:15h a kdo drží volant dole nebo nahoře, tak mu to bude vřískat jako dosud)
KONEČNĚ, nějakých 9let jsem na to čekal a ještě si počkám
(oni ho dali jen v okolí 9:15h a kdo drží volant dole nebo nahoře, tak mu to bude vřískat jako dosud)
Naposledy upravil(a) driver dne ned 17 bře 16:19, celkem upraveno 1 x.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)