Pasivní antiradar - jaký vybrat
Moderátor: řidičBOB
Re: Pasivní antiradar - jaký vybrat
Tzn. na okně budu mít dvě přísavky? AR a kameru? Tajně jsem doufal v nějaký all-in-one přístroj
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jj, dvě. Tak dalece technologie ještě nepokročila.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na účinnou ochranu proti laserovým měřičům bys musel mít laserovou rušičku (laser jammer), tedy "aktivní antiradar", jehož použití je v ČR nelegální (a v asi všech ostatních zemích v Evropě taky a často i jen samotné držení, nejen použití). Laserové rušičky dále nejsou přenosné, ale jsou určeny pouze k pevné montáži do vozidla. Cena od cca 17 tisíc bez montáže při ochraně menšího auta a jen zepředu (až po cca 38 tisíc za kompletní ochranu i většího auta); toto je cena pouze za laserovou rušičku, mikrovlnné radary a stacionární měřiče řešíš zvlášť (například těmi zařízeními, o kterých jsme ti psali). Při nevhodném způsobu použití a nešikovné (nedostatečně skryté) montáži je zde riziko odhalení a sankce za použití rušičky. Nevím, jestli to je směr, kterým se chceš vydat.petr_riha píše:Což je naprd... takže, co bys doporučil? Nehledě na cenu, abych se zorientoval.Spectral píše:Neposkytují však ochranu proti laserovým měřičům, takže proti významnému procentu měření budeš nechráněn.
Na tohle uz par let cekam a porad se k tomu nikdo nemapetr_riha píše:Tzn. na okně budu mít dvě přísavky? AR a kameru? Tajně jsem doufal v nějaký all-in-one přístroj
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, ono by se i měl...ale víš, jak to je s AR technikou - ta je citlivá na kde-co. To je jedna věc a ta druhá je fakt, že AR chceš tak nějak zamaskovat, aby nebyl moc vidět, protože čorkaři a protože s tím občas vyjedeš do zahraničí a nesundaváš. A to jde proti tomu, aby měla kamera dobrý výhled. Takže ať to vezmeš z kterékoliv strany, tyhle dvě hračky nejsou zcela kompatibilní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
(já se dodnes divím, že automobilky nenabízejí onboard kameru jako příplatkovou výbavu - vždyť to jsou další snadný prachy)
Chlapi, díky za infi, trochu jsem si rozšířil obzory
Mrknu se, co se nabízí a asi pošlu vybrané kousky ke konzultaci
Mrknu se, co se nabízí a asi pošlu vybrané kousky ke konzultaci
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Citroen to tuším má.EL_XEL píše:(já se dodnes divím, že automobilky nenabízejí onboard kameru jako příplatkovou výbavu - vždyť to jsou další snadný prachy)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Stačí zavolat někomu, kdo se tím živí celý život, např. mně , obětovat pár minut kreditu, popřípadě si domluvit osobní schůzku s předvedením (skoro) VŠECH možných přenosných i vestavěných detektorů a laserových rušiček, které opravdu fungují a hned bude jasno, co nejlépe splní požadované podmínky. S ohledem na 15% slevu pro členy Autofóra bude výsledné řešení určitě levnější než někde na Alze.petr_riha píše:Ahoj kluci, holky,
doporučíte mi nějaký pasivní antiradar za rozumné peníze? Odnímatelný, jezdím často za hranice.
P.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale má a pokročila. Dokonce umí i MultaRadar a Ramer, ale jak kvalitně zatím nevím ...řidičBOB píše:Kameru v sobě nemá žádný AR. Tak dalece technologie ještě nepokročila.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.