BMW Divize
Re: BMW Divize
vasco, woe, kdyby si použil WD-40 jako wolff, mohl si ušetřit 1300 a ještě bys to měl lepší
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Heh, dal bych toto za úkol týhle ženský jako spolujezdkyni (3:10 start)pjanda píše:Dve kola v M3 E92 s automatem ve Spa-Francorchamps. Jizda je to docela prumerna, ale pohled od silnice je zajimavy a Spa mam rad
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Zda se, ze nova trojka by se jeste mohla obejit bez trivalcu. Viz.
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-3 ... zenim-vaha
Ale sam tomu moc neverim, ostatne i ten vyznamnejsi duvod se mi zda byt ponekud zvlastni. Ale predevsim - s nastolenym smerem to tezko neco udela...
Ale sam tomu moc neverim, ostatne i ten vyznamnejsi duvod se mi zda byt ponekud zvlastni. Ale predevsim - s nastolenym smerem to tezko neco udela...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Taky tomu nevěřím. u BMW už překročili všechny hranice, tak proč ne tuhle? Se soudností nejde počítat
a já se tak těšil...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Kdyby měl být ten tříválec jediný motor v 3er, tak tady ty nářeky pochopím, ale dyť možnost volby tady pořád je a stejně si to nikdo nekoupíte, když tam není žádná atmosféra a hydraulický posilovač neasi...Reese píše:Taky tomu nevěřím. u BMW už překročili všechny hranice, tak proč ne tuhle? Se soudností nejde počítat
vasco: A nejsou ty narky na miste prave proto, ze i kdyz tu moznost volby je, zadnou rozumnou moznost uz zvolit nejde? Trivalec uz je jen symbol, nic to na veci nemeni ani jednim smerem. Stejne chapu i Reeseho povzdech, uz je to uplne jedno...
Skanz3n
Skanz3n
Já to nějak nechápu - PROČ by někdo u auta s náhonem na zadek dával motor dopředu napříč Motor vpředu podél u předokolky dejme tomu, ale naopak? Že by snad u tříválců měla být primární (nebo dokonce jediná ?!?) verze s pohonem 4x4? Ale to je přece taky nesmysl, favorizovat ty slabší motory pro více trakce přenášející a zároveň více ztrátový (tření...) systém pohonu, ne?pjanda píše:Zda se, ze nova trojka by se jeste mohla obejit bez trivalcu. Viz.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beaumont: Divne to opravdu je, proto se nad tim podivujeme i v clanku. Leda by chteli s trivalcem rovnou udelat i predokolku, tomu by ale zrejme nefandil zbytek auta uz rozlozenim hmotnosti apod. Ale zdroj hovori takto...
Skanz3n
Skanz3n