Dacia Duster
Re: Dacia Duster
Ty jsi pro mě "B" a takovej mě nenasere..,ale narazil jsem na tvou kritiku Astry na jiném foru..tam to vypadalo na prodej jednu dobu..
Dalnicni gangy jsou hlavne na dalnicich, ne nekde v horach preceHondaMan píše:Tak tos měl štěstí. Já za 14 dnů v RO viděl povoz jen jednou v horách na hranicích s UA.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jj to je videt No chtel sem kupovat Dacii, ale je na me moc drahaleonidas píše:Ty jsi pro mě "B" a takovej mě nenasere..,ale narazil jsem na tvou kritiku Astry na jiném foru..tam to vypadalo na prodej jednu dobu..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já mít takové problémy s autem od nového,tak bych na to pořád musel myslet..
Duster bude jiste bezchybny, se neboj a ta kvalita zpracovani a materialy. To bude v pohode.
Hele,co tady čtu tvé labilní věty,tak jsem mezi tím vyhrál na Tipsportu 4tkč Budeš asi zlaté prasátku štěstí..
Ale spíš štěstí přinese SUV Duster
Ale spíš štěstí přinese SUV Duster
Naposledy upravil(a) leonidas dne stř 06 bře 13:09, celkem upraveno 1 x.
Tak to by ses mel jit lecit kolik si v minusu? ale to mas uz skoro na nejakou lehce jetou daciu
Leonidas : Já jsem se naučil nesoudit druhé lidi, protože jsou mi prostě všichni opravdu hodně u prdele. NEřeším jestli někdo jezdí Ladou, nebo umírají děti v Africe, protože je mi to jedno. Starám se o sebe a rodinu, víc neřeším, proto tady na tebe určitě něbudu kydat nějakou špínu a rozjíždět s tebou debaty jako Mattonecz, ale prosmítě řekni mi jen toto :
1) Proč tady opakovaně dáváš fotky s Dusterem a popisem - takto budeme pracovat (volná citace) - K čemu je to dobrý, když tady dáváš imaginární auto, které ti neříká pane ? OPAKOVANĚ ?
2) Ty si to auto teda chceš koupit, nebo nechceš ? Nebo to máš objednaný ?
3) Jsi si vědom toho, že 85% obsahu tohoto threadu jsi naspamoval hromady nesmyslů ? Vlákno se točí kolem tebe (a to nejsi majitelem toho auta) a případným zájemcům o tohle auto to řekne jen to, že kolem Dacie se jak v rámci příznivců, tak odpůrců točí nějaký divný lidi...
Kdyby jsi si to auto koupil a napsal :
1) Mám najeto 5000Km, žere to, nejede to. Snad přijde změna. Dílenské zpracování odpovídá ceně a já jsem spokojen
2) Mám najeto 15 000Km, spotřeba klesla, zatím nic neupadlo
3) Mám najeto 25 000Km, zatím spokojenost, akorát jsem měnil v lese utržený XY...
Tak by to tomu vláknu pomohlo víc,než to co tady předvádíte...Připomíná mi to první stupeň základní školy. Zábávný t bylo před 2 měsíci. Teď je to jako šukat nasucho.
1) Proč tady opakovaně dáváš fotky s Dusterem a popisem - takto budeme pracovat (volná citace) - K čemu je to dobrý, když tady dáváš imaginární auto, které ti neříká pane ? OPAKOVANĚ ?
2) Ty si to auto teda chceš koupit, nebo nechceš ? Nebo to máš objednaný ?
3) Jsi si vědom toho, že 85% obsahu tohoto threadu jsi naspamoval hromady nesmyslů ? Vlákno se točí kolem tebe (a to nejsi majitelem toho auta) a případným zájemcům o tohle auto to řekne jen to, že kolem Dacie se jak v rámci příznivců, tak odpůrců točí nějaký divný lidi...
Kdyby jsi si to auto koupil a napsal :
1) Mám najeto 5000Km, žere to, nejede to. Snad přijde změna. Dílenské zpracování odpovídá ceně a já jsem spokojen
2) Mám najeto 15 000Km, spotřeba klesla, zatím nic neupadlo
3) Mám najeto 25 000Km, zatím spokojenost, akorát jsem měnil v lese utržený XY...
Tak by to tomu vláknu pomohlo víc,než to co tady předvádíte...Připomíná mi to první stupeň základní školy. Zábávný t bylo před 2 měsíci. Teď je to jako šukat nasucho.
zabavny to nebylo nikdy. mozna prejmenovat tema na: "Moje vysnene SUV Dacie Duster 1.3T 4x4 na praci"
Mě to nadšení zábavný přišlo v prvních pár příspěvcích. Stejně úsměvné je moje nadšení pro stará auta. A moje schopnost tyto pro drtivou většinu společnosti "staré šroty" bránit jako poslední skutečná auta. Ale nikomu to necpu...Nevšiml jse si, že bych tady založil vlákno o autě který nemám a asi nikdy mít nebudu a zuřivě tady propagoval jeho schopnosti. Ikdyž podle mě by si to spousta aut ještě i dnes zasloužila.
Toto je správný příklad z mého úhlu pohledu. Auto "nafurt". : https://www.tipcars.com/toyota-land-cru ... 51884.html kdybych nebyl žebrák a vyhrál přes 868 milionů jako tenhle pán, tak bych příliš neváhal https://www.novinky.cz/koktejl/499021-a ... letos.html Přiznám se, že bych asi koupil i jednoho Dustera. Třeba by to tady ztichlo.
Toto je správný příklad z mého úhlu pohledu. Auto "nafurt". : https://www.tipcars.com/toyota-land-cru ... 51884.html kdybych nebyl žebrák a vyhrál přes 868 milionů jako tenhle pán, tak bych příliš neváhal https://www.novinky.cz/koktejl/499021-a ... letos.html Přiznám se, že bych asi koupil i jednoho Dustera. Třeba by to tady ztichlo.