Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Já bych v té řadě původní 3er raději nepokračoval a vymanil se z kletby 
Otázka pro zazimovače aut, nedobrovolně jsem se taky jedním stal - půl roku mám v nádrži směs Želví Power 95 a 100 cca 15+35 litrů minus pár desítek km vyjeto, co s tím teď když auto začně jezdit? Vylít, co nejdřív něco vyjet a doplnit novým nebo něčím naaditivovat?

Otázka pro zazimovače aut, nedobrovolně jsem se taky jedním stal - půl roku mám v nádrži směs Želví Power 95 a 100 cca 15+35 litrů minus pár desítek km vyjeto, co s tím teď když auto začně jezdit? Vylít, co nejdřív něco vyjet a doplnit novým nebo něčím naaditivovat?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Já si, zhruba poslední rok, kladu otázku, jak by tento příběh skončil (a kdy a po kolika tisících km by skončil), pokud by tenkrát vyhrál druhý PP kandidát - Alfa Romeo 159 3.2 V6 Q4 Sportwagon (nedej bože ještě Ti).
myslim, ze by to skoncilo zbohatnutim nejakeho servismana. tedy vzheldem k tomu, co vim otech 3.2 motorech.
mmch, nemel PP jako druheho kandidata A4 3.2FSI q?
mmch, nemel PP jako druheho kandidata A4 3.2FSI q?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, taky se mi zda ze to byla trojka vs. A4
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Jo, A4 3.2FSI to byla. AR sem tehdy vůbec nebral v potaz / nebyla na seznamu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ano bola to presne taka A4 jak mne teraz parkuje doma, tak to skusimm casom odpovedat ja ako by asi dopadol 
Na tej mojej sa za doterajsiu historiu (88000km) este na zaruku (bolo na to TPI) v 2012 menili retazove rozvody aj s vrskom motora...

Na tej mojej sa za doterajsiu historiu (88000km) este na zaruku (bolo na to TPI) v 2012 menili retazove rozvody aj s vrskom motora...

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Čím promazat kluzné horní vodorovné vodící profily u ručně zvedaných garážových vrat? Normální A00? Nebo raději LV2?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele: