Volvo
Re: Volvo
Tak jsem se ted odpoledne svezl a s D5 to jede naprosto dostatecne. Akorat teda ta spotreba? 11l pri mirne nadlimitni jizde? To zere uplne stejne jak puvodne zminovany Land Cruiser 2.8 To teda ten touareg V6 TDI a RX450h jsou proti tomu tak minus 1-2 litry.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ad Touareg: teď jsem jel s Touaregem (TDI 193kW —> 230kW) na lyže - průměr 102kmh a spotřeba 9,1. U nového bude ta spotřeba (co jsem s tím jezdil) cca stejná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ted to vypada, ze vazne skoncim s nimřidičBOB píše:Ad Touareg: teď jsem jel s Touaregem (TDI 193kW —> 230kW) na lyže - průměr 102kmh a spotřeba 9,1. U nového bude ta spotřeba (co jsem s tím jezdil) cca stejná.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Spotřeba je u těchto tanků fakt ok. Zkoušel jsem novou X5 M50d a tam se opravdu dá kombinace udržet okolo 9l a moc mě překvapila ovladatelnost, má motor hodně nízko uložený.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Unifikace pokracuje, Vmax 180 pro vsechny modely
Volvo to limit car speeds in bid for zero deaths
https://www.reuters.com/article/us-auto ... SKCN1QL11C
Volvo to limit car speeds in bid for zero deaths
https://www.reuters.com/article/us-auto ... SKCN1QL11C
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tomu sa hovori riadne "vlezdoprdelectvo"...to by ma fakt zaujimalo kolko umrti bolo vo Volve ktore islo nad 180km/h?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A za 14 dni se nejspis dozvime, ze budeme pred jizdou do Volva i foukat…Apart from limiting top speeds, the company is also investigating how a combination of smart speed control and geofencing technology could automatically limit speeds around schools and hospitals in future.
https://www.media.volvocars.com/global/ ... f-speedingAs obvious a problem as speeding (and as difficult to end) is intoxication.
The other area is distraction. Drivers distracted by their mobile phones…
Volvo Cars will present ideas to tackle the problem areas of intoxication and distraction at a special safety event in Gothenburg, Sweden on March 20.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Reálně, kolika uživatelům Volva bude limit na 180 vadit. Jsem rychleji jedoucí Volvo snad ještě nepotkal. I v této komunitě /řidičských deviantů/ bude pravidelně jezdících přes 180 jen pár. Osobně by mi, v reálném životě, mnohem více vadil adapt tempomat do 160, nevypínatelný pre-crash/line-asist/stabilizace...
Mnohem více mi to vadí jako precedent a směr zvyšování bezpečnosti.
Mnohem více mi to vadí jako precedent a směr zvyšování bezpečnosti.
2.9T RWD