Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
eeee, je tam A (a to prostě na autě nesnesu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
je to za 500 a musí se uvést důvod, že RZ je poškozena, fyzicky to u okénka ale nikdo provést nechtěl
ale jednodušší a i levnější mi přijde, když Ti dá plnou moč a uděláš to vše naráz za 800
ale jednodušší a i levnější mi přijde, když Ti dá plnou moč a uděláš to vše naráz za 800
Naráz to vše najednou neudělám, protože ta fojle ....
máš na to 10 dní, kdyby ne tak změna barvy je tuším za pade
Za deset dní po koupi to stejně nestihnu přefoliovat. Tak nic, no. Já myslel, že tu A značku budu most vyměnit kdykoli následně. Nebudu. Takže budu muset na náš DI 2x - poprvé to přepsat na svou firmu (s notářsky ověřenou plnou močí od mmiry), vrátit A značky a nafasovat Z. A podruhé (odhaduju o 3 týdny až měsíc později) tam omeldovat a nechat zapsat tu změnu barvy/fojli. Co už, tak tam halt pudu 2x.
Dík za rady.
Dík za rady.
A já si to nechal v Praze přihlásit záměrně, aspoň dělám pražákům dobrou reklamu 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- GeneHawkins
- Letec
Nějak jsem nepochopil, proč by sis nemohl nechat dát nové značky až budeš mít ofoliováno...
může, ale bude to mít o pětikilo dražší
já jsem těch deset dní taky přešvih a vůbec nic se nestalo ani to nikdo nekomentoval
já jsem těch deset dní taky přešvih a vůbec nic se nestalo ani to nikdo nekomentoval
retron píše: musí se uvést důvod, že RZ je poškozena
Poškozená nebude a lhát se nemá.GeneHawkins píše:Nějak jsem nepochopil, proč by sis nemohl nechat dát nové značky až budeš mít ofoliováno...
- GeneHawkins
- Letec
Když na ni šlápne, tak nebude lhát.